Δελτίο Τύπου 2ήμερο εκδηλώσεων για το περιβάλλον “Συγχρονη Πόλη”

0

2ήμερο εκδηλώσεων 3-4 Ιουνίου για το Περιβάλλον

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η αυλαία του 2ημέρου εκδηλώσεων για το περιβάλλον που διοργάνωσε η παράταξη Σύγχρονη Πόλη του Στέφανου Γατσούλη, με συζήτηση στη γειτονιά της Κίρκης, σχετικά με τη φυσική ομορφιά του ποταμού μας, αλλά και στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας με το Ποδηλατώ αγαπώ τη γη, με την παρουσία συμπολιτών μας.

Γιορτάσαμε τη φύση και το περιβάλλον, με μουσική, με τη ζωντάνια των μικρών μας φίλων, τον αθλητισμό με το ποδήλατο και την ανθρώπινη σύνδεση. Μοιραστήκαμε αξέχαστες εμπειρίες που μας έφεραν πιο κοντά. Απόδειξη πως η Νέα Φιλαδέλφεια Χαλκηδόνα, ενωμένοι όλοι οι Φιλαδελφιώτες και Χαλκηδονιώτες μαζί, μπορούμε να κάνουμε μαγικά πράγματα να συμβούν.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες κι όλους αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που εργάστηκαν για να μετατρέψουν τις καλές ιδέες σε όμορφες στιγμές.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους προσκεκλημένους μας:

Στη γειτονιά της Κίρκης, τη κα Χρυσάνθη Γεωργίου Προέδρος του Συλλόγου, τον κο Ανδρέα Βασιλόπουλο Καθηγητής Γεωλογίας, τον κο Θεοδοσόπουλο Δημήτρη Τοπογράφος Μηχανικός, αλλα φυσικά και τους κατοίκους, που αγκάλιασαν όλες αυτές τις μέρες τους συνεργάτες μας αλλά και παρευρέθηκαν στον ανοικτό διάλογο.

Στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας τον Ολυμπιονίκη κο Γιώργο Χειμωνέτο, τον γυμναστή κο Ζούρα, τη Σχολή Χατζήβεη, το ποδηλατικό τμημα της ΑΕΚ και την Άλφα Ποδηλατική Καλλιθέας που έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στο Άλσος μας.

Στις εκδηλώσεις παρευθήκαν και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού μας Ελεάνα Τζώρτζη , Λεμονιά Βασιλάκη, Ιλιάδα Βλαχοπούλου, Φίλιππος Δέλλιος, Καλογεράκης Γιώργος, Μαργαρώνης Κωνσταντίνος, Λατίνος Αντώνης, Κούρης Θοδωρής, Νικολέττα Μέλη, Αλεξόπουλος Γιάννης, Μαρία Τσατσούλη, Γιάννης Ουγιάρογλου, Παναγιώτης Καλλιανιώτης

Προηγούμενο άρθροΔΤ για την ημέρα Περιβάλλοντος “Κοινωνίας Βήμα”
Επόμενο άρθροΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Υλοποίηση του Προγράμματος «Αγωγή Υγείας μέσω του Σχολείου, της Οικογένειας, της Κοινότητας – Πρώτες Βοήθειες», σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.