Κύριε αντιδήμαρχε, σας λέει κάτι η λέξη “Δημοκρατία”;;;

4

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ανάρτηση του αντιδημάρχου οικονομικών του Δήμου Φ.Χ., κυρίου Μιχάλη Λάλου, στο Facebook. Ο κ. Λάλος, σχολίασε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (18/12) στο ΠΠΙΕΔ, με θέματα, την ανεργία των νέων και την διαρροή επιστημόνων στο εξωτερικό (braindrain), εκδήλωση που οργάνωσε η τοπική ΟΝΝΕΔ και είχε κεντρικό ομιλητή τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη. Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της FX-news.

Έγραψε ο κ. αντιδήμαρχος:

Γράφει ο Βασίλης Βέττος –  Εκδότης Fx-news

Καταρχήν, ο κύριος Λάλος “στοιχημάτισε” ότι ο κ. Μπακογιάννης δεν μίλησε για “τη δυστυχία των προσφύγων“! Το κέρδισε! Δεν μίλησε, διότι η εκδήλωση είχε θέμα την ανεργία των νέων! Ο κ. Λάλος ΔΕΝ είναι άνεργος νέος, αλλά έμμισθος αντιδήμαρχος του δήμου, οπότε ΔΕΝ τον “αγγίζει” το θέμα, προφανώς… Βέβαια, μια και ειρωνικά μιλά για τους πρόσφυγες σε σχέση με τον κ. Μπακογιάννη και τα πάνω από 300 άτομα που ήταν στην αίθουσα του ΠΠΙΕΔ, θα θέλαμε να μας πει -μια και εκείνος έχει ευαισθησία μόνο- ποια είναι η πραγματική συνεισφορά του απέναντι στους πρόσφυγες, εκτός φυσικά από τις αναφορές του στα social media και τα συνθήματα! Περιμένουμε…

Κατά δεύτερον, να μας πει αν ο «’πανταχού’ παρών τοπικός τύπος», χρειάζεται κάποια ειδική άδεια από τον ίδιο ή από κάποια “επιτροπή αξιολόγησης” που τυχόν “ονειρεύεται” ο κ. αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου, για να κάνει ρεπορτάζ, χωρίς να τον ειρωνευτεί και έμμεσα να τον “δυσφημεί” σε αναρτήσεις του στο Facebook!

Ειδικά για την εφημερίδα μας Fx-news, που κάλυψε την εκδήλωση -όπως και εκατοντάδες άλλες εκδηλώσεις της πόλης μας & τα δημοτικά συμβούλια και τις ομιλίες του κ. Λάλου-, θα θέλαμε να μας στείλει γραπτώς τους “όρους του” για να ξέρουμε μελλοντικά ποιες εκδηλώσεις μπορούμε να καλύπτουμε και ποιες μας “απαγορεύει”!!!

Κατά τρίτον, στις Δημοκρατικές κοινωνίες, σε ανοιχτές εκδηλώσεις μπορούν να παρευρίσκονται ως ακροατές και οι “κατάδικοι”, εφόσον ο νόμος τους επιτρέπει να είναι ελεύθεροι. Δυστυχώς για τον κ. Λάλο και τις “λογικές του“, στις ανοιχτές κοινωνίες δεν μπαίνουν “κομμισάριοι” στις πύλες για να “αξιολογούν” και να εμποδίζουν τους “μη αρεστούς” να εισέλθουν στην εκδήλωση. Έστω και αν οι “κατάδικοι” είναι “ανεπιθύμητοι” στην εκδήλωση.

Άλλωστε στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ και οι “κατάδικοι”, παίρνουν το “μήνυμα” μέσα στην εκδήλωση και όχι στο γραφείο του “κομμισάριου” για τα περαιτέρω

Προηγούμενο άρθροΞεκινά την Τρίτη η ασφαλτόστρωση της οδ. Σοφούλη, στους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΕγκαίνια Παιδικού Σταθμού Ι.Μ Ν.Ι.-Φ. από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Αντιδήμαρχε,δε σας γνωρίζω προσωπικά και εκπλήσσομαι δυσάρεστα κυρίως με το σαρκασμό-για να το διατυπώσω κομψά- με τον οποίο αντιμετωπίζετε όχι ένα πρόσωπο αλλά μία ολόκληρη παράταξη και κατ’ουσίαν το δημοκρατικό της δικαίωμα λόγου και Περισσότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.