ΔΤ για την ημέρα Περιβάλλοντος “Κοινωνίας Βήμα”

0
Άρρηκτα δεμένη η ζωή μας με το Περιβάλλον που αφιερώνεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, εστιάζει φέτος στην χρήση και παραγωγή πλαστικών.
Ο τριπλασιασμός παραγωγής πλαστικών και η αντίστοιχη χρήση τους αφήνει ανεξίτηλο αλλά καταστροφικό αποτύπωμα στο περιβάλλον και τον άνθρωπο λόγω της πολυδιάσπασης. Οι τοξικές ουσίες που εμπεριέχουν δημιουργούν μακροπρόθεσμα ανεπίστρεπτες βλάβες στην υγεία, ενώ αυξάνεται η χρήση ορυκτών καυσίμων για την παραγωγή τους. Παράλληλα, το αόρατο αλλά συνολικό κόστος της ρύπανσης από τα πλαστικά, βαρύνει τους πολίτες.
Η παράταξη «Κοινωνίας Βήμα» δεσμεύεται για την καμπάνια αποφυγής χρήσης των πλαστικών, για ειδική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών ως προς τις επιβλαβείς επιπτώσεις αλλά και για τον διαφορετικό τρόπο αποκομιδής απορριμμάτων προς όφελος της ευζωίας, του περιβάλλοντος και της οικονομίας.
✅Η πόλη μας μπορεί να γίνει παράδειγμα και υπόδειγμα.
Προηγούμενο άρθροΔΤ Δύναμης Πολιτών
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου 2ήμερο εκδηλώσεων για το περιβάλλον “Συγχρονη Πόλη”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.