H ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας για τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου

2

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αναφορικά με τις αντιδράσεις του Αντιδημάρχου της πόλης μας σχετικά με την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ν.Φ – Ν.Χ στο ΠΠΙΕΔ, ως νέοι με κοινωνικές ανησυχίες αναρωτιόμαστε, πού είναι το μεμπτό σε μια εκδήλωση που μοναδικό σκοπό είχε την αντιμετώπιση των προβλημάτων της γενιάς μας!

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε νέοι άνθρωποι που νοιαζόμαστε για τον συμπολίτη μας. Τέτοιες εκδηλώσεις με γνώμονα το κοινό καλό, θα έπρεπε να επικροτούνται από όλες τις πολιτικές συνιστώσες και όχι να κατακρίνονται! Ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα επαναφέρουμε τον πολιτικό πολιτισμό,την ευγένεια και το δημοκρατικό ήθος στην πόλη.

Τμήμα επικοινωνίας,
ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθροΔιευκρινιστική δήλωση του αντιδημάρχου Μιχάλη Λάλου για την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Χάντμπολ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η τοπική ΟΝΝΕΔ αντί να στήνει φθηνά θεάματα σχετικά με την υπεράσπιση της Δημοκρατίας (ανακοίνωση για το σχολείο του Michael Lalos ) θα μας πει τίποτα για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας στην πόλη μας όπου εδω και 2 χρόνια οποίος είναι αντίθετΠερισσότερα…

  2. Θεωρώ αυταπόδεικτο, ένας Φιλελεύθερος να είναι υποστηρικτής της Ελευθερίας…της Δημοκρατίας και της Ισότητας. Όμως εδώ δεν δίνουμε τη μάχη των ιδεών. Δεν έχουμε αυτή τη πολυτέλεια σήμερα.Περισσότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.