Ιωνικός Ν.Φ.: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Χάντμπολ

0

Νίκη του Ιωνικού ΝΦ με τον Θρίαμβο Αθηνών στην 9η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών!

Στο κλειστό γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας πάνω από 150 θεατές αψήφησαν του τσουχτερό κρύο και παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ του Ιωνικού ΝΦ και του Θρίαμβου Αθηνών για την 9η αγωνιστική Α2 ανδρών. Η ομάδα των Φουντεδάκη – Μαντζόπουλου μπήκε αποφασισμένη να δώσει τέλος στο σερί ηττών. Το πρώτο ημίχρονο οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι στο 25′ όπου η ομάδα του Δρέττα εκμεταλλεύτηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο την έλλειψη συγκέντρωσης και τα λάθη των παικτών του Ιωνικού ΝΦ με αποτέλεσμα να ξεφύγει και να προηγηθεί στο ημίχρονο 8 – 12.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε διαφορετική εικόνα. Ο Ιωνικός ΝΦ βγήκε από τα αποδυτήρια ψυχωμένος και ξεκίνησε μια αντεπίθεση διαρκείας. Με όπλο την καλή άμυνα και τα σωστά τελειώματα στην επίθεση κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει τον αγώνα με 30 – 26.

Ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι στις 21/01/17 για την 10η αγωνιστική Α2 ανδρών Ιωνικός ΝΦ – Αναγέννηση Βύρωνα.

Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο, οι προπονητές και οι παίκτες του Ιωνικού ΝΦ σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και καλό Αγωνιστικό 2017!

 

Πρώτος σκόρερ για τον Ιωνικό ΝΦ ο Ιωάννης ΒΙΔΑΚΗΣ με 8 γκολ και για τον Θρίαμβο Αθηνών ο Νικόλαος ΑΓΓΕΛΗΣ με 8 γκολ.

 

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-3, 5-4, 7-7, 8-8, 8-12 (ημχ.), 13-14, 16-15, 19-19, 22-20, 26-22, 30-26.

Ιωνικός ΝΦ (ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ – ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ, ΤΣΑΔΗΜΑΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (1), ΚΩΣΤΑΣ (6), ΒΙΔΑΚΗΣ (8), ΞΑΝΘΑΚΗΣ (2), ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (4), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (4), ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ (4), ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ (1).

Θρίαμβος Αθηνών (ΔΡΕΤΤΑΣ): ΜΠΑΝΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΜΙΧΟΣ (1), ΚΡΕΜΟΝΑΣ (4), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (1), ΒΡΟΝΤΟΣ, ΣΙΚΙΑΡΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ (8), ΔΙΑΡΑΣ (1), ΛΑΛΑΣ (7), ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ (4), ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑΣ.

Προηγούμενο άρθροH ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας για τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου
Επόμενο άρθρο“Αποκλειστικό: Το χαλί και το άγημα μεταφέρονται στο ΠΠΙΕΔ” #xali_agima
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.