Ιστορικό ξεκίνημα για τους παλαίμαχους του Χαλκηδονικού!

0

xalkidonikos-palimaxoiΓια πρώτη φορά από την ίδρυσή του (1924) το ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο της Νέας Χαλκηδόνας συμμετέχει στο πρωτάθλημα  παλαιμάχων Αττικής. Μετά από οργανωμένη προσπάθεια των Γιάννη Δάρα, Γιώργου Καραβία, Σπύρου Μιχαλά και άλλων παλαιών ποδοσφαιριστών του συλλόγου, η ιστορική ομάδα έκανε το ντεμπούτο

Λ. Γεωργαμλής - Β. Βέττος
Λ. Γεωργαμλής – Β. Βέττος

της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την ομάδα του Κρόνου Αιγάλεω.

Το πρώτο επίσημο τέρμα στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας σημείωσε ο εκδότης της Fx-news και παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Βέττος. Την δεύτερη αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα των Βριλησσίων αγωνίστηκε με την ομάδα της Χαλκηδόνας ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο αδερφός του Γιάννης!

 

Προηγούμενο άρθροΕπαναδραστηριοποιείται ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Ευ Αγωνίζεσθαι-Fair Play
Επόμενο άρθροΑφιερωμένο… “26 επώνυμες Ελληνίδες και το πρώτο τους σέξι ποστ στο Instagram”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.