Ανακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

0

Λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις-ενημερώσεις:

dimarxeio-2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής στήριξης & Πρόληψης του Δήμου, με την Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Στα πλαίσια του προγράμματος οργανώνουμε σειρά ομιλιών και συζητήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα με ειδικούς επιστήμονες (γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους κ.α.), με θέματα που αφορούν και απασχολούν  τους γονείς παιδιών στην εφηβεία.

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό  Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας  και ώρα 18.00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλ.:2102516261& 2102532047(εσ.310)


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

 “ΜΑΞΙ-ΘΕΜΑ 2016”

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟΥ & ΜΑΞΙΜΑΦΙΛΙΑΣ

19-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Θεματικού Φιλοτελισμού και η Ένωση Ελλήνων Συλλεκτών Καρτών Μάξιμουμ σας προσκαλούν στην Πανελλήνια  Έκθεση Θεματικού Φιλοτελισμού και Μαξιμαφιλίας, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ. από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19 Οκτωβρίου 2016, 7 μ.μ.

Έναρξη τελετής εγκαινίων της Πανελλήνιας Έκθεσης Θεματικού Φιλοτελισμού και Μαξιμαφιλίας. Χαιρετίζουν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Θεματικού Φιλοτελισμού, κ. Παντελής Λεούσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συλλεκτών Καρτών Μάξιμουμ, κ. Νίκος Μαλλούχος, η Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ και Δημοτική Σύμβουλος, κα Ευτυχία Παπαλουκά, η Πρόεδρος ΔΣ των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κα Φρόσω Σταυράκη και ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος, ο οποίος και κηρύσσει την επίσημη λειτουργία της έκθεσης.

 20-23 Οκτωβρίου 2016

Η έκθεση παραμένει ανοικτή για το κοινό καθημερινά με ελεύθερη είσοδο, από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Ειδικευμένοι φιλοτελιστές βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για ξενάγηση στα εκθέματα και πληροφορίες σχετικά με τον φιλοτελισμό.

23 Οκτωβρίου 2016, 6 μ.μ.

Τελετή απονομής αναμνηστικών δώρων και διπλωμάτων στους εκθέτες και τους συντελεστές της έκθεσης.

 23 Οκτωβρίου 2016, 7 μ.μ.

Λήξη της έκθεσης. Παραλαβή εκθεμάτων από τους εκθέτες.

 Πληροφορίες: Π.Π.Ι.Ε.Δ., Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια,

T: 2132049155-6, Ε: ppied@dimosfx.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εθελοντισμός είναι ιδιαίτερα σημαντική πράξη αλληλεγγύης, η  ικανοποίηση  που προσφέρει η εθελοντική εργασία μας βοηθάει  να ανακαλύψουμε νέες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού μας και παράλληλα να προσφέρουμε έργο σε ανθρώπους ή σε δράσεις που το έχουν ανάγκη.

Με την πρόσκληση αυτή ο Δήμος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνος καλεί τους κατοίκους της πόλης, και  γίνεται αρωγός στην προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο, αναλαμβάνοντας να διασυνδέσει  τους εθελοντές με κάποια ομάδα ή φορέα που αντιστοιχεί στις ικανότητες ή τα ενδιαφέροντά τους ώστε να ξεκινήσει το εθελοντικό τους έργο.

Οι δράσεις  που στον  Δήμος μας έχουν ανάγκη της εθελοντικής εργασίας είναι :α) Στις δραστηριότητες του τμήματος κοινωνικής προστασίας παιδείας ,πολιτισμού και αθλητισμού, και κατά προτίμηση στα τμήματα για εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, Ενισχυτικής διδασκαλίας , ξένων γλωσσών ( Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά κ.λ.π) , κόσμημα, πλέξιμο, κοπτική-ραπτική, Μοντέρνος χορός, latin, καθώς και όποια άλλη παρεμφερή δραστηριότητα προσφέρεται.

Πληροφορίες: Ραιδεστού 21 Ν. Χαλκηδόνα

Τηλ .επικοινωνίας: 213-2026310-331-332

και β)στις δραστηριότητες της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος και συγκεκριμένα για  την Παιγνιοθήκη με παιδιά ΑΜΕΑ ,Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Ενδυματοπωλείου.

Πληροφορίες :Αγ .Αναργύρων 11  Ν. Χαλκηδόνα

Τηλ: .επικοινωνίας: 2102526255-2102514446

Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν εθελοντικά στις παραπάνω δράσεις να επικοινωνήσουν σχετικά με τα ανάλογα τμήματα.

Είμαστε εδώ με όρεξη και διάθεση για πρωτοβουλίες, ιδέες, διάλογο και εφαρμογή καλών πρακτικών για την αφύπνιση της εθελοντικής συνείδησης όλων μας.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: “Να Καλησπερίσω και εγώ, τον κόσμο και τον… ΥΠΟΚΟΣΜΟ”
Επόμενο άρθροΠότε θα πληρωθούν τα κοινωνικά επιδόματα (ημερομηνίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.