Βίντεο: “Να Καλησπερίσω και εγώ, τον κόσμο και τον… ΥΠΟΚΟΣΜΟ”

0

dsΈνταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (12/10), όταν ο Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος πήρε το λόγο στο προ ημερησίας θέμα για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δήμου και αρχίζοντας την ομιλία του είπε: “Να Καλησπερίσω και εγώ, τον κόσμο που μαζεύτηκε στην αίθουσα και τον… ΥΠΟΚΟΣΜΟ”…!

Ο επικεφαλής της παράταξης “νεο” κ. Γιώργος Αράπογλου (ο οποίος είχε καθυστερημένα προσέλθει στην συνεδρίαση λίγη ώρα πριν την “ατάκα” του δημάρχου) εξανέστη, ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο να κατονομάσει ποιος είναι ο υπόκοσμος που παραβρίσκεται στην αίθουσα και αποχώρησε από την συνεδρίαση μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του κ. Λευτέρη Πλάτανο, λέγοντας ότι δεν παραμένει στην αίθουσα που υπάρχει “Υπόκοσμος”. Ο δήμαρχος απάντησε, ότι αυτό που ανέφερε δεν έχει να κάνει φυσικά με τον κ. Γιώργο Αράπογλου και ότι τα ονόματα του “Υποκόσμου” τα έχει πει δημόσια…

Διαβάστε επίσης στην Fx-news: *Αρης Βασιλόπουλος: «Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ για ΕΚΒΙΑΣΜΟ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ εκδίδει τοπική εφημερίδα …»

*Βασιλόπουλος: «Καταδικασμένοι για εκβιασμό, ναρκωτικά… βγάζουν εφημερίδα»! (Βίντεο) 

*«Αυτός, αυτός… και οι… σφουγγοκωλάριοι!»

Δείτε στο βίντεο της Fx το σχετικό απόσπασμα:

Προηγούμενο άρθρο2012/13/14/15/2016: “Το γεφυράκι της οδ. Κίρκης στους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας”
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.