Ο Μαδούρο τα κάνει όλα καλά… οι άλλοι φταίνε & κηρύσσει “εθνική εξέγερση”!

0

madouro

Μόνο στον εαυτό του δεν καταλογίζει «αστοχίες» ο γραφικός πλέον,πέραν από απολύτως ανεπαρκής – ελέω Θεού – ηγέτης της Βενεζουέλας που έχει φέρει τη χώρα του ένα βήμα από την απόλυτη καταστροφή, παρότι πρόκειται για μια χώρα που κατέχει τεράστια αποθέματα υδρογονανθράκων.

Το νέο θύμα της πολιτικής του ρητορικής που αγγίζει πλέον τα όρια της παράνοιας, είναι ο Οργανισμός Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ) τον οποίο κατηγορεί για ανάμιξη σε υποθέσεις της χώρας… ένας ακόμα, αφού φαίνεται ότι δεν έχουν δουλειά να κάνουν όλες οι χώρες του κόσμου και ζηλεύοντας τα επιτεύγματα της «επανάστασης», έχουν βαλθεί να την γκρεμίσουν.

Ο Μαδούρο κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει σε διαδήλωση με αυτό τον στόχο, να καταγγείλει δηλαδή όλες τις χώρες της αμερικανικής ηπείρου. Κάλεσε τη… σοσιαλιστική νεολαία σε «μεγάλη διαδήλωση κατά του ιμπεριαλισμού». Τι άλλο θα δούμε; Όλα ξεκίνησαν από τη δήλωση του γενικού γραμματέα του ΟΑΚ, ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση των χωρών-μελών του οργανισμού τις επόμενες ημέρες, για να συζητήσουν τη «θεσμική κρίση» στη Βενεζουέλα.

Λες και όλα βαίνουν καλώς στη χώρα, με τη δημοκρατία να λειτουργεί και όλοι οι υπόλοιποι «μη δημοκράτες» έχουν βαλθεί να την καταστρέψουν. Ο επικεφαλής του Οργανισμού, επικαλέστηκε τη δημοκρατική Χάρτα του ΟΑΚ, ένα όργανο που χρησιμοποιείται σε περίπτωση «μεταβολής της συνταγματικής τάξης».


Ο Μαδούρο έχει δώσει τελευταία άπειρες αφορμές, ενώ ο ίδιος είναι που συνεχώς επιβάλει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη χώρα, αναστέλλοντας την εφαρμογή του Συντάγματος και καταγγέλλοντας τους πάντες (μόνο οι εξωγήινοι τη γλίτωσαν μέχρι στιγμής…) ότι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση (βλ. καθεστώς).

«Ο ισχυρισμός για δικαίωμα παρέμβασης στις υποθέσεις της Βενεζουέλας συνιστά έγκλημα», είπε ο γραφικός ηγέτης της Βενεζουέλας… «Καλώ σε κινητοποίηση ενάντια στον παρεμβατισμό», δήλωσε από την εβδομαδιαία ραδιοτηλεοπτική εκπομπή του, λέγοντας για τον επικεφαλής του ΟΑΚ: «Η επανάστασή μας θα δικαιωθεί από την Ιστορία, αλλά εσύ Αλμάγκρο, θα καταδικαστείς στον βαθύτερο βάλτο της κόλασης των προδοτών»! Μωραίνει Κύριος…

Στο τέλος προέβη και σε επίδειξη… προσωπικής ποιότητας, παιδείας και καλλιέργειας: «Βάλτε τη δημοκρατική σας Χάρτα εκεί που μπορείτε. Πρέπει να σέβεστε τη Βενεζουέλα και εκεί δεν θα εφαρμοστεί καμιά χάρτα», κηρύσσοντας «εθνική εξέγερση εναντίον των διεθνών απειλών».

ΠΗΓΗdefence-point.gr
Προηγούμενο άρθροΒ. Βέττος: “Λαϊκισμός & Λαϊκιστής”
Επόμενο άρθροΠαρά τις απειλές Ερντογάν… Γενοκτονία Αρμενίων ψηφίζει η γερμανική Βουλή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.