3ο Λύκειο Ν.Φ.: Επιτυχίες για δύο αθλητές της ΑΕΚ

0

tenis-table-aekΗ οργανωτική επιτροπή σχολικών αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α )του  Υπ. Παιδείας με την υποστήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης( Ε.Φ.Ο.Επ.Α ) διοργάνωσε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα της περιόδου 2015-2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στις 8  &  9 Μαρτίου.

Το 3ο Λύκειο Ν.Φιλαδέλφειας το εκπροσώπησαν δυο μαθητές  (Αθλητές της Α.Ε.Κ ) ο ΚΑΠΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο  ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.

Μετά από το μεγάλο ανταγωνισμό και από τις καλές τους εμφανίσεις κατάφεραν και οι δυο να φτάσουν μέχρι την τελική εικοσάδα των αγώνων , εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο τους.

Καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες στο μέλλον παιδιά!!!!

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Δήλωση του Νίκου Παπανικολάου για την υποψηφιότητά του στο ΔΣ της ερασιτεχνικής
Επόμενο άρθροΑγγλος-κτήνος βίαζε τα 5 παιδιά του στην Κρήτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.