ΑΕΚ: Δήλωση του Νίκου Παπανικολάου για την υποψηφιότητά του στο ΔΣ της ερασιτεχνικής

0

Από τον δημοτικό σύμβουλο Φ.Χ. κ. Νίκο Παπανικολάου λάβαμε την παρακάτω δήλωση:

pap-aekΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο ενωτικός συνδυασμός «Ζήτω η ΑΕΚ», επιχειρεί να δώσει τέλος στην παθογένεια που ταλανίζει χρόνια την ΑΕΚ. Στη διχόνοια. Με αυτή την έννοια, όλοι μας  που αγαπάμε την ΑΕΚ και σεβόμαστε αυτά που πρεσβεύει, πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Αυτό ήταν το σκεπτικό και της δικής μου υποψηφιότητας.

Με ενωμένη την ομάδα και αξιοποιώντας την παρακαταθήκη που μας έχουν κληρονομήσει οι προηγούμενοι, πιστεύω ότι σύντομα θα αποκτήσουμε το γήπεδό μας, στη φυσική μας έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια και θα δούμε τα ερασιτεχνικά τμήματα να πρωταγωνιστούν, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν έχει σημασία η εκλογή ή η θέση κατάταξης, σημασία έχει η συμμετοχή στην επόμενη μέρα του ελληνικού αθλητισμού που θα είναι καλύτερη και υγιέστερη. Δηλώνω κι εγώ παρόν και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα που επί 40 χρόνια γέμισε, με χαρές αλλά και στεναχώριες την ζωή μου. Άλλωστε αυτή είναι η ζωή, γεμάτη αδρεναλίνη και έντονα συναισθήματα.

Νίκος Παπανικολάου

Υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΑΕΚ με τον συνδυασμό «Ζήτω η ΑΕΚ»

Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

πρ. Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας

Προηγούμενο άρθροΤρία τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από τη Λέσβο!!!
Επόμενο άρθρο3ο Λύκειο Ν.Φ.: Επιτυχίες για δύο αθλητές της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.