Βραδιά Ντίσκο για τον “Δάσκαλο”!

0

1312Παλαιοί μαθητές, φίλοι και φίλες, του “Δάσκαλου”, Βαγγέλη Γιαννακουδάκη, πέρασαν μια ωραία βραδιά στον Skantzoxoiros / Σκαντζόχοιρος και αποφάσισαν να στηρίξουν το συγγραφικό έργο του καθηγητή τους, με διάφορες εκδηλώσεις. Δημιουργήθηκε ένας “πυρήνας” στήριξης, ο οποίος θα διευρυνθεί στο μέλλον.

8648964Αποφασίστηκε στις 24 Μαρτίου, να πραγματοποιηθεί εκδήλωση σε γνωστό κέντρο- retro της περιοχής με τη συμμετοχή μαθητών και φίλων του. Να σημειωθεί ότι στην πρώτη συγκέντρωση αυτή ήταν μαθητές του από το Πολυκλαδικό Λύκειο Ν.Φ, από το 3ο Γενικό Λύκειο, από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Ν.Φ “Μίλτος Κουντουράς”, 1ο και 3ο Γυμνάσιο Ν.Φ και φίλοι του και από το πρώτο σχολείο που διορίστηκε, Γυμνάσιο Αγνάντων Άρτας (1974).
Στη φώτο: Κοντοειδή Όλγα, Χριστοδουλής Βασίλης, Τσιτσοπούλου Νάσια, Μακρή Νίκη, Κρίκου Ρούλα, Γκιζώρη Ναυσικά, Νικολοπούλου Γωγώ, Σατράκαλου Αιμιλία, Φίλντιση Εύη, Χαϊμάνη Κων/να, Θύμης Γιώργος, Μαστρογιάννης Βασίλης, Κακαράς Βαγγέλης, Κωστοπούλου Άννα, Ακάλεστος Αντώνης, Αγιάνογλου Γεωργία, Καλούδης Γιώργος (George Kalou), Γκίζη Καίτη, Λαζαρίδη Θεοπίστη, Δρακόπουλος Τάσος, Ιωάννου Μαρία, Γεωργάκης Θανάσης και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ΑΦΟΙ Σωτήρης και Άρης Μάραντος.

Ο “Δάσκαλος” ευχαριστεί τους μαθητές και φίλους του για την πρωτοβουλία που πήραν.

Προηγούμενο άρθροΒαριά ήττα για τη ΦΕΑ…
Επόμενο άρθρο“O Χάρης Τομπούλογλου επιστρέφει στη ΝΔ μέσω του… Άδωνι”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.