Βαριά ήττα για τη ΦΕΑ…

0

fea-antrikoΣτην ανωτερότητα του Απόλλωνα Σμύρνης υποτάχθηκε η ΦΕΑ, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 86-69 με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης του 1ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής έπειτα κι από την 21η αγωνιστική.

Οι παίκτες των Χουχουλή-Χατζή, έδωσαν άλλη μια παράσταση μπροστά στο κοινό τους και δίχως να ιδρώσουν πήραν το 19ο ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή σεζόν. Πλέον χρειάζονται μόλις μια νίκη την επόμενη αγωνιστική στην Ακράτα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Αντίθετα, το συγκρότημα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας παρότι προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια μία ομάδα που δείχνει έτοιμη για την Β’ εθνική με την ήττα αυτή, 15η στο φετινό πρωτάθλημα, παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Έφτασε τους 27 πόντους και στις πέντε εναπομείναντες αγωνιστικές χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις νίκες (με Οίακα Ναυπλίου εντός, Κεραυνό Αιγίου εκτός, Νέα Ιωνία εντός, Ίκαρο Καλλιθέας εκτός και φινάλε με Μανδραϊκό εντός) για να ελπίζει στο θαύμα και δη στην παραμονή στην κατηγορία μετά και τη νίκη της Νέας Ιωνίας στην παράταση απέναντι στον Γλαύκο Πατρών με σκορ 72-67 (κ.αγ. 60-60).

Σε ό,τι αφορά τον καθαρά αγωνιστικό τομέα όπως δείχνει και το τελικό σκορ ήταν μια επιβλητική νίκη για την «ελαφρά ταξιαρχία». Αν και το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν ακόμη και με 21 πόντους διαφορά (47-26) κάνοντας ουσιαστικά συντήρηση δυνάμεων μέχρι το τέλος, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επίδραση στη μορφή του αγώνα.

Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισαν οι Παπουτσής, Αθανασάκης, Πάντσιος, Θυμιός και Τσελεμπής οι οποίοι είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ από την ομάδα του Κυριάκου Κοσμίδη πρώτος σκόρερ ήταν ο Ιωσήφ Μπούσι με 16 πόντους, ενώ άλλους 15 πρόσθεσε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιάννης Τσίτος, έχοντας στο ενεργητικό του 10 πόντους με δύο τρίποντα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΦΕΑ 86-69
Δεκάλεπτα: 15-14, 47-26, 67-49, 86-69
Διαιτητές: Τεφτίκης, Καλογριάς.
Απόλλων Σμύρνης (Χουχουλής-Χατζής): Κοντούδης 9 (3), Γκιμίτσης 2, Πετρόπουλος, Νιότης 1, Σιώμος 4, Αρναουτάκης 7 (1), Παπουτσής 11 (2), Αθανασάκης 13, Πάντσιος 13 (3), Θυμιός 12, Τάσιος 2, Τσελεμπής 12
ΦΕΑ (Κοσμίδης): Νιφόρας 6, Ρωμοσιός 2, Στεφανής, Βλασσόπουλος 10, Γόντικας, Νίκολι 4, Μπούσι 16 (1), Μπασέας 6, Διαμαντόπουλος 15, Δαρμογιάννης, Σταμάτης, Τσίτος 10 (2).

«Κριτήριο για τη συνέχεια το ματς με τον Οίακα»

Στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τη ΦΕΑ στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κυριάκος Κοσμίδης αρχής γεννωμένης από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον ουραγό Οίακα Ναυπλίου στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τον Οίακα όπου δεν είναι θέμα μπάσκετ, αλλά θέμα επαγγελματικής ευθύνης και υποχρέωσης στον σύλλογο», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ΦΕΑ και πρόσθεσε: «Μετά από αυτό θα δούμε και ανάλογα την συνεχεία στο πρωτάθλημα».

Προηγούμενο άρθροΗ Τουρκία τραβάει επικίνδυνα το σχοινί στο Αιγαίο
Επόμενο άρθροΒραδιά Ντίσκο για τον “Δάσκαλο”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.