“O Χάρης Τομπούλογλου επιστρέφει στη ΝΔ μέσω του… Άδωνι”

1

Ενδιαφέρον άρθρο που έχει σχέση με τις εκλογές των τοπικών οργάνωσεων της Νέας Δημοκρατίας (03/04), έχει το σάιτ της εφημερίδας parapolitika.gr:

Διαβάστε αυτούσιο το ρεπορτάζ:

12321312“Σαρώνει σε όλα τα επίπεδα τον κομματικό μηχανισμό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ , που έχει ρίξει τους τόνους τελευταία και δεν εμφανίζεται και πολύ, κινείται πολύ στο παρασκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γεωργιάδης προωθεί παντού σε όλη την Β’ Αθήνας δικούς του ανθρώπους και φτιάχνει μηχανισμό.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η εκ νέου ενεργοποίηση ενός παλιού γνώριμου της γαλάζιας βάσης, του Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος διατηρεί δυνάμεις στα Δυτικά Προάστια αλλά και μία πολύ φιλική σχέση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη πληροφορία ανέφερε “Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχω σχέση με το συγκεκριμένα πρόσωπο.”

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθροΒραδιά Ντίσκο για τον “Δάσκαλο”!
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την εκδήλωση των Ηπειρωτών στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φοβερή είδηση. Τα παραπολιτικα περιμέναμε για να το μάθουμε. Κολλητή με τον αντιπρόεδρο η υποψήφια που κατεβάζει ο τομπι. Δεν θέλει πολύ μυαλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.