Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η συγκέντρωση δώρων για παιδιά οικογενειών της πόλης μας

0

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμου:

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά των οικογενειών της πόλης μας που έχουν ανάγκη. Με τη προσφορά σας, πράγματι μπήκατε στο ρόλο και γίνατε νονοί γι’ αυτά τα παιδιά! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συμπολίτες μας και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων σχολικών μονάδων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, για την υπέροχη αυτή προσφορά τους! Ευχόμαστε το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει τις ζωές όλων! Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία! Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής-ΑμεΑ Διαγουμάς Εμμανουήλ.

Προηγούμενο άρθροΜπόνους 15% στους υπαλλήλους του Δημοσίου – Στο υπουργικό αύριο η ρύθμιση, τι θα περιλαμβάνει
Επόμενο άρθροΑναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου για την πορεία των εργασιών στο πλαίσιο της Ενίσχυσης του Συλλεκτήρα Σ7 (Αντιπλημμυρικό Σκρα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.