Αυτοκτόνησε 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου στο Παλαιό Φάληρο…

0

asthenoforo-Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια γυμνασίου έπεσε από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στον ακάλυπτο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση και η αστυνομία ελπίζει να βρει στοιχεία και απαντήσεις από τις καταθέσεις συγγενών και φίλων της μαθήτριας. Οι πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η 15χρονη ήταν μόνη στο σπίτι και ότι είχε ενημερώσει την πρόθεσή της να δώσει τέλος στη ζωή της με μήνυμα σε συμμαθήτριες.

Οι φίλες της ανήλικης φέρονται να ενημέρωσαν άμεσα την μητέρα του κοριτσιού, η οποία απουσίαζε στην εργασία της. Η τραγική μητέρα έφτασε πολύ αργά στο σπίτι της. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗathensvoice.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη: Η Νατάσα Μπέγκα μας δείχνει πως να φτιάξουμε το “Σπίτι ΑμΕΑ” στη Νέα Φιλαδέλφεια! (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο“Η ροζ χοντρή γριά Μαϊμού μας διασκεδάζει”! #pink_monkey
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.