“Η ροζ χοντρή γριά Μαϊμού μας διασκεδάζει”! #pink_monkey

0

monkeyΌταν δεν έχεις επιχειρήματα, δεν έχεις δικές σου ιδέες, “κλέβεις” μέχρι και τις τελείες των άλλων… τότε το μόνο που σου μένει είναι η λάσπη και η χυδαιότητα!!!

Όταν είσαι τελειωμένος, έχεις γίνει πολλάκις “δημόσιο θέαμα”, είσαι εκτός από παντού, σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει… σε μουτζώνουν και νομίζεις ότι σε χειροκροτούν, τότε το μόνο που σου μένει είναι να ονειρεύεσαι να γίνεις ο “βασιλιάς της ζούγκλας”, “λιοντάρι από ροζ χοντρή Μαϊμού” και μάλιστα στα γεράματα!!!

Και επειδή ο σοφός λαός λέει “ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ“, τότε απλά διασκεδάζουμε με τις γελοιότητες της #pink_monkey!

 

#pink_monkey

 

Προηγούμενο άρθροΑυτοκτόνησε 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου στο Παλαιό Φάληρο…
Επόμενο άρθρο“ΠΡΟΣΟΧΗ: Ροζ λυσσασμένη μαϊμού ανακατεύει παιδιά και οικογένειες!!!” #tearing_pink_monkey
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.