Συνέντευξη: Η Νατάσα Μπέγκα μας δείχνει πως να φτιάξουμε το “Σπίτι ΑμΕΑ” στη Νέα Φιλαδέλφεια! (Βίντεο)

0

synentefxi-bega-elepap-fx-news-nea-filadelfeiaΝατάσα Μπέγκα, πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων (Ελληνική Εταιρία Προστασίας
& Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων). Την Δευτέρα 7 Μαρτίου τίμησε την εκδήλωση για την “ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ”, που έγινε στο Πνευματικό κέντρο Ν.Φ. με ειδικό θέμα, τις Γυναίκες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας & τον “Σύλλογο Γονέων & φίλων ΑμΕΑ Φ.Χ.

Στην τηλεοπτική αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η κυρία Νατάσα Μπέγκα στην Fx-news και στον εκδότη της Βασίλη Βέττο, θα παρακολουθήσετε το πάθος της να βοηθήσει το ανάπηρο παιδί, την οικογένεια του που αγωνιά, τους γονείς του που υποφέρουν, την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, την δημιουργία ιδιόκτητου κέντρου ΑμΕΑ 3500τμ στα Ιωάννινα και το πως θα μπορέσουμε καιι εμείς στη Νέα Φιλαδέλφεια να κατασκευάσουμε την δική μας “Στέγη ΑμΕΑ”.

Από την δεκαετία του ΄90 είχε "μετά βαΐων και κλάδων" ανακοινωθεί η δημιουργία της "Στέγης ΑμΕΑ" στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δ.Ν.Φ. όπως βλέπετε στην φωτογραφία...
Από την δεκαετία του ΄90 είχε “μετά βαΐων και κλάδων” ανακοινωθεί η δημιουργία της “Στέγης ΑμΕΑ” στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δ.Ν.Φ. όπως βλέπετε στην φωτογραφία…

Η συνέντευξη της κυριάς Μπέγκα, που έγινε στο Β-κουτί, είναι ανθρώπινη, συγκλονιστική, συγκινητική και εκπαιδευτική για όλους μας:

Προηγούμενο άρθρο“Δεν ήρθε… στα ΑμΕΑ”! #no_Amea
Επόμενο άρθροΑυτοκτόνησε 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου στο Παλαιό Φάληρο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.