“Έβγαλαν όπλα στο Ασκληπιείο της Βούλας”

0

645+9Δύο ένοπλοι ληστές είχαν στήσει καρτέρι στη χρηματαποστολή που θα εφοδίαζε το ΑΤΜ μέσα στο νοσοκομείο “Ασκληπιείο” της Βούλας.

Το όχημα της χρηματαποστολής παρκάρει στη Β’ είσοδο του νοσοκομείο και εκεί περίμεναν οι δύο ληστές, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή..

Δύο ένοπλοι ληστές είχαν στήσει καρτέρι στη χρηματαποστολή που θα εφοδίαζε το ΑΤΜ μέσα στο νοσοκομείο “Ασκληπιείο” της Βούλας.
Το όχημα της χρηματαποστολής παρκάρει στη Β’ είσοδο του νοσοκομείο και εκεί περίμεναν οι δύο ληστές, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή.

Ο ληστής που βρισκόταν κοντά στο κουτί, πυροβόλησε δύο φορές προς το όχημα, ενώ ο άνδρας που ανατράπηκε έσπασε με βαριοπούλα το κουτί, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η χρωμοπαγίδα.

Μόλις κατέβηκε ο ένας άνδρας από το όχημα, ο συνοδηγός της μηχανής έτρεξε και του έβαλε το πιστόλι στο πρόσωπο, ζητώντας του να αφήσει κάτω το κουτί με τα χρήματα. Ο οδηγός του οχήματος είδε ότι ακριβώς από πίσω βρισκόταν η μηχανή με τον άλλον ληστή και έκανε όπισθεν.

ΠΗΓΗΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - newsit.gr
Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.