Φωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

0

aimodosia-1-gymnasio-neas-filadelfeias (2)Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώθηκε αιμοδοσία (5η) την ημέρα που δίνονται οι βαθμοί του Β΄ τριμήνου στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σειρά είχε φέτος το 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Πολλοί οι συμμετέχοντες εθελοντές στον ιερό αυτό σκοπό της  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, στον σκοπό που ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ! Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους Εθελοντές που πρόσφεραν το ΑΙΜΑ τους.

Τα συγχαρητήριά μας στους διοργανωτές: Σύλλογοι Γονέων Σχολείων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Ένωση Γονέων Φ.Χ., της Α΄και την Β΄Σχολική επιτροπή Φ.Χ., της Γ’ ΕΛΜΕ, Αθήνας και φυσικά το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” που απέστειλε την κινητή μονάδα αιμοληψίας της.

Να σημειώσουμε ότι, με τις συγκεκριμένες Αιμοδοσίες ενισχύεται η “Τράπεζα Αίματος” του Δήμου μας.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας, τον χώρο επισκέφτηκαν τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας, στα οποία μίλησε ο Πρόεδρος της “Ένωσης Γονέων” κ. Τάσος Κωνσταντινίδης για το πόσο σημαντική για όλους μας είναι η αιμοδοσία.

Άψογη η οργάνωση από τον πρόεδρο της Β΄Σχολικής επιτροπής κ. Γιώργο Ανεμογιάννη και σημαντικότατη η βοήθεια των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθρο“Έβγαλαν όπλα στο Ασκληπιείο της Βούλας”
Επόμενο άρθροAEK: Συνέντευξη (TV) του Μάρτον Εστερχάζι – “Παρεμβαίνουν” οι Σ. Μανωλάς & Λ. Γεωργαμλής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.