Ανακοινώσεις του Δήμου Φ.Χ.

1

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:


Με συγκινητικό ενδιαφέρον, συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, από τα σχολεία, απλούς πολίτες και συνδημότες μας, από φορείς, μικρούς και μεγάλους, από το υστέρημα όλων μας.

Το γεγονός αυτό μαρτυρά το πόσο μεγάλο είναι το αίσθημα της αλληλεγγύης απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, που βιώνουν αυτό το ανθρωπιστικό δράμα, που παλεύουν για την επιβίωση τους και που η αξιοπρέπεια τους καθημερινά καταπατάται βάναυσα.

Την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διαλογή και το πακετάρισμα πολλών συγκεντρωμένων πραγμάτων και ετοιμάστηκαν για την αποστολή τους σε κέντρα φιλοξενίας Μεταναστών και Προσφύγων.

Επικαιροποιώντας την λίστα με τα είδη πρώτη ανάγκης, τονίζουμε πως ΔΕΝ χρειάζεται η συλλογή ρούχων, ενώ η ανάγκη για είδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα μακράς διάρκειας παραμένει επιτακτική.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η διαλογή και το πακετάρισμα των ειδών που συλλέγονται πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, στις 11:00, στο Στρατιωτικό Εργοστάσιο και είναι ανοιχτό σε όσους- ες επιθυμούν να βοηθήσουν.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το Έτος 2016 (δειγματοληψίες προνυμφών, προνυμφοκτονίες κ.λ.π. στα όρια του Δήμου μας, ξεκίνησε. Η πρώτη εφαρμογή  θα πραγματοποιηθεί στις 29/3/2016. Το πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται ανά 15ήμερο, ειδικά τους καλοκαιρινούς  μήνες και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μηνός Νοεμβρίου.

Προηγούμενο άρθρο“Την ενοχή του πρώην προέδρου του «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου ζητεί η εισαγγελέας!!!”
Επόμενο άρθρο“Έβγαλαν όπλα στο Ασκληπιείο της Βούλας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ενημέρωσε το δήμο και υπεύθυνους πως έχουν ξεχάσει ένα κομμάτι της νέας χαλκηδονας το οποίο λέγετε κάτω κουκλακι ( πίσω από το ποτάμι) αν βέβαια τους θυμίζει κάτι αυτό!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.