Οργή για τη δηλητηρίαση 100.000 Αμερικανών…

0

145496Την οργή του εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για την τρομερή τραγωδία, όπως τη χαρακτήρισε, που πλήττει την πόλη Φλιντ στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, μία πόλη με κυρίως μαύρο πληθυσμό, στην οποία μολύνθηκε το νερό λόγω περικοπών στις δημόσιες δαπάνες που έγιναν βιαστικά.

“Είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που κάνω ως πρόεδρος, αλλά ο μοναδικός ρόλος που είναι πιο σημαντικός για μένα είναι αυτός του πατέρα”, εξήγησε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο Ντιτρόιτ, το οποίο απέχει περίπου 110 χιλιόμετρα από την πόλη Φλιντ που πλήττεται από το υγειονομικό σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει όλη την Αμερική.

“Αν ήμουν ο πατέρας μιας οικογένειας εκεί, θα είχα βγει εκτός εαυτού και μόνον στην ιδέα ότι μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο η υγεία των παιδιών μου”, πρόσθεσε.

Ο Ομπάμα υπογράμμισε ότι διαβεβαίωσε την Κάρεν Γουίβερ, τη δήμαρχο του Φλιντ, για την υποστήριξή του “την ώρα που η πόλη αυτή προσπαθεί να βγει από την τρομερή αυτή τραγωδία”.

“Αυτό μας υπενθυμίζει ότι δεν μπορούμε να παραμελούμε τις βασικές υπηρεσίες που παρέχουμε στους πολίτες”, πρόσθεσε κατά την ομιλία του αυτή, η οποία ήταν κατά κύριο λόγο αφιερωμένη στην αναγέννηση της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΚαντίνα, τσίκνα, Πάολα και ο λογαριασμός στο χωριό!
Επόμενο άρθρο“Εμφραγμα” στο κέντρο -ΤΕΡΑΣΤΙΑ η συγκέντρωση των ελεύθερων επαγγελματιών!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.