“Εμφραγμα” στο κέντρο -ΤΕΡΑΣΤΙΑ η συγκέντρωση των ελεύθερων επαγγελματιών!!!

0

24332423Κλειστές η Λεωφόρος Αμαλίας και η οδός Πανεπιστημίου, λόγω της τεράστιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ελεύθερων επαγγελματιών, στα Προπύλαια.

O επιστημονικός κλάδος και οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται στους δρόμους για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες αντιδρώντας στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης και την αύξηση των εισφορών τους που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, δικαστικοί επιμελητές και όλος ο επιστημονικός κόσμος πραγματοποιούν συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαδηλώσουν ότι πρέπει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που τους οδηγεί σε αφανισμό και ανοίγει οριστικά ο δρόμος για τους νέους εργαζόμενους εκτός Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθροΟργή για τη δηλητηρίαση 100.000 Αμερικανών…
Επόμενο άρθροΕνημέρωση από τον Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.