Ενημέρωση από τον Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλύτερη λειτουργία των λαϊκών αγορών και  πρόγραμμα για την ανακύκλωση

dim-laiΤο πλαίσιο για την βελτίωση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών, συζητήθηκε σε συνάντηση με των πρόεδρο των επαγγελματιών πωλητών κ. Δ. Μουλιάτο και τον γραμματέα κ. Δ. Βασιλειάδη, σε συνάντηση την Τρίτη  19 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας προκειμένου να ρυθμιστούν θέματα που αφορούν την τήρηση του ωραρίου αποχώρησης των πωλητών αλλά και η τήρηση των κανόνων καθαριότητας των χώρων.

Όπως επεσήμαναν ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Ανανιάδης, πρόθεση του Δήμου είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία και παράλληλα η εφαρμογή ενός προγράμματος διαλογής αφενός των ανακυκλώσιμων συσκευασίας  και αφετέρου των πράσινων υπολειμμάτων από τους πάγκους προκειμένου να αξιοποιούνται και να μην καταλήγουν μαζί με τα σύμμεικτα απορρίμματα. Επίσης συζητήθηκε η διάθεση προϊόντων από τις λαϊκές για την δομή σίτισης απόρων και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Σε όλα τα παραπάνω θέματα υπήρξε σύμφωνη γνώμη των παρισταμένων και συνεννόηση για τα επόμενα βήματα προκειμένου αφενός να ενημερωθούν οι παραγωγοί και οι πωλητές των λαϊκών αγορών και αφετέρου να περιφρουρηθεί η ευταξία, να μειωθεί η όχληση και να εξυπηρετείται καλύτερα η πόλη.

Προηγούμενο άρθρο“Εμφραγμα” στο κέντρο -ΤΕΡΑΣΤΙΑ η συγκέντρωση των ελεύθερων επαγγελματιών!!!
Επόμενο άρθροΕκλογές στον Σ.Ο.Ν.Φ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.