Ισόπαλος στο ντέρμπι ο Χαλκηδονικός με δύο γκολ… Φιλαδελφειωτών! (Βίντεο)

0

2431234Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι της Γ΄ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Χαλκηδονικό και τον Νεοπεντελικό. Τα τέρματα σημείωσαν δύο παιδιά που μεγάλωσαν και ζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Δημήτρης Ράγιας από τη μεριά του Χαλκηδονικού και ο Φώντας Σταμάτης από τον Νεοπεντελικό…

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Match Report

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι,Χαλκηδονικός και Νεοπεντελικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1,ένα αποτέλεσμα που διατηρεί αήττητους και στη δεύτερη θέση τους γηπεδούχους,ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλο έδαφος.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά,με δυο μεγάλες ευκαιρίες,μία για κάθε ομάδα.Πρώτα στο 4′ για τους φιλοξενούμενους,όταν φάουλ του Σγαντσού έδιωξε δύσκολα ο Αναγνωστόπουλος,ενώ στο 6′ σε φάουλ του Ντάρλα,απεκρουσε ο Καραγεώργος,η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά την κεφαλιά του Δελή απέκρουσε εκπληκτικα ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.Τελικά το σκορ άνοιξε ο Νεοπεντελικός στο 10′ όταν το φάουλ του Σγαντσού απέκρουσε ασθενώς ο Αναγνωστόπουλος,και ο Σταμάτης από κοντά έκανε το 0-1.Τελευταία φαση του πρωτου μέρους στο 43′ για τους γηπεδούχους,όταν το σουτ του Δελή από κοντά έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Χαλκηδονικός μπήκε πιο δυνατά,και στο 50′ το πλασέ του Παππά απέκρουσε ο Καραγεώργος,ενώ στο 52′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν έντονα πέναλτι.Στο 54′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν,όταν μετά από πολύ ωραία ομαδική ενέργεια,ο Ράγιας με πλασέ έκανε το 1-1.Στο 69′ ο Ζίκε μόνος με τον Καραγεώργο σούταρε πανω του,ενώ μεγαλη ευκαιρία εχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 73′ με τον Σταμάτη,για να μείνει έτσι το 1-1 σαν τελικό σκορ.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ζίκε, Περράκης(85’λ.τ.Νταλάκος), Δελής, Σκούταρης, Σαρηγιαννόπουλος(65’Λεβέντης), Κατιάι Φ., Ράγιας, Παππάς, Ντάρλας(90’Σουμπάσης), Κατιάι Τ.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραγεώργος, Πολίτης, Μπουλούκος, Δέκος, Λώλος, Δαλέκος(61’Κόπανος), Σταμάτης, Σγαντσός, Σαγματόπουλος(77’Αλεξανδράκης), Χαλιλάι, Αντωνόπουλος(77’Αγαπητός).

ΠΗΓΗΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ-nfstudiosports.gr
Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το πρωτοσέλιδο του νέου τεύχους της Fx-news (Νοέμβριος)
Επόμενο άρθροΟ «εγκέφαλος» του μακελειού στο Παρίσι, βρισκόταν στην Ελλάδα τον Ιανουάριο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.