Ο Δήμαρχος επιβεβαιώνει! “Μήπως ήρθε η ώρα για Ανεξαρτητοποίηση της πόλης μας”;;;

4

vasilopoylos2Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου στο ρεπορτάζ μας: «Απαγόρευση ανοίγματος νέων καταστημάτων από τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο;»

Επιβεβαίωσε το εγκυρότατο –με βίντεο– ρεπορτάζ μας και έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

vasilopoylos1Μπορεί κάποιοι να το οικτίρουν, αλλά ναι, αυτή είναι η πρόθεσή μας και ήδη εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση. Να αποτρέψουμε η πόλη μας να γίνει ένα νέο Μπουρνάζι και να υπερασπιστούμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει μόνο το κέρδος κάποιων, αλλά και η ζωή των κατοίκων της. Η ισορροπία λοιπόν είναι το ζητούμενο…

Το ζητούμενο είναι πως θα μπορέσει να κάνει πράξη, νομικά, την εξαγγελία του. Και μάλιστα πως θα το κάνει σε μια χώρα που λειτουργεί στα πλαίσια της Ευρώπης, με ελεύθερη οικονομία δηλαδή. Γιατί ο κύριος Δήμαρχος δεν λέει ό,τι θα βάλει κάποιες προϋποθέσεις στο άνοιγμα νέων καταστημάτων (πχ ομοιομορφία με προσφυγικό, ηχορύπανση, αυστηρή εφαρμογή του νόμου σε παλιούς και νέους κλπ), αλλά θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ !!! Θα απαγορεύσει δηλαδή σε κάποιον άνεργο ή μικρό επαγγελματία ή σε όποιον θέλει να δουλέψει, να ανοίξει επιχείρηση (με τις οικονομίες του) και να προσλάβει και υπάλληλο/ους… γιατί -λέει- “οικονομάει” σε βάρος της ζωής των υπoλοίπων δημοτών!!! Εν έτη 2015!!!

Και –με χιούμορ– αναρωτιόμαστε: “Μήπως ο κ. Δήμαρχος θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί η Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα από τη υπόλοιπη Ελλάδα & Ευρώπη;;;” ή αν δεν μπορέσει κάτι τέτοιο, “μήπως να προσλάβει σε έμμισθες θέσεις του δήμου/κράτους κλπ, τούς επαγγελματίες, αυτούς που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες… και αυτούς που δουλεύουν για τους “πλούσιους” επαγγελματίες;;;

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Καταγραφή Ζημιών από την πλημμύρα
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.