Δεν τα κατάφερε ο 9χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο…

2

541564Υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της Τετάρτης στη ΜΕΘ στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» – Η 41χρονη μητέρα του έχασε τη ζωή της επιτόπου μετά το δυστύχημα
Δεν τα κατάφερε δυστυχώς και έχασε τη μάχη με τη ζωή το 9χρονο αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Μοσχάτο την περασμένη Κυριακή.

Το παιδί κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Αρχικά είχε διακομιστεί στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ η 41χρονη μητέρα του έχασε τη ζωή της επιτόπου μετά το δυστύχημα.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στην παλαιά Παραλιακή στο ρεύμα προς Καλλιθέα, την ώρα που η 41χρονη βάδιζε στο πεζοδρόμιο, συνοδεύοντας τον 9χρονο και την 6χρονη κόρη της (που δεν τραυματίστηκε), έπεσε πάνω τους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος.

Προηγήθηκε η σύγκρουση του οχήματός του με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν ομόρροπα και η πρόσκρουσή του σε κολόνα της ΔΕΗ.

Ο 19χρονος τραυματίστηκε βαριά και διακομίστηκε στο Τζάνειο.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΜέτρα και οδηγίες της τροχαίας εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς
Επόμενο άρθροΑπειροελάχιστες… οι ελπίδες για τον 31χρονο που ξυλοκοπήθηκε από μπράβο στη Μύκονο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.