Απειροελάχιστες… οι ελπίδες για τον 31χρονο που ξυλοκοπήθηκε από μπράβο στη Μύκονο…

0

123123123

Μόνο σ΄ ένα θαύμα ελπίζουν πλέον οι συγγενείς του άτυχου Ελληνοκύπριου Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβο έξω από γνωστό παραλιακό κέντρο της Μυκόνου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

mykonos-mrabosΣύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του 31χρονου, πατέρα ενός ανήλικου αγοριού, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, η πορεία της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες ώρες και η κατάσταση του κρίνεται μη αναστρέψιμη.

Όσον αφορά στον 25χρονο μπράβο, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται ως ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού ζήτησε και πήρε νέα 48ωρή προθεσμία προκειμένου ο δικηγόρος του να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία και οδήγησαν τον αρμόδιο εισαγγελέα να μετατρέψει την κατηγορία από απλή σωματική βλάβη, σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος εξακολουθεί να υποστηρίζει πως επρόκειτο για “ατύχημα” και δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στον άτυχο 31χρονο, αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή. Έως τότε παραμένει κρατούμενος

ΠΗΓΗethnos.gr/
Προηγούμενο άρθροΔεν τα κατάφερε ο 9χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο…
Επόμενο άρθροΜπράβο κύριε Δήμαρχε!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.