Τέλος τα βύσματα στο στρατό

0

stratos

Δώσαμε ένα τέρμα προσωρινό και όχι συνολικό σε αυτό που ονομάζουμε βύσμα και ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι σε ό,τι έχει γίνει”, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Κ. Ήσυχος και προσέθεσε πως πρέπει να έχουμε θεσμικά πλαίσια τέτοια που να διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα της νεολαίας.

“Το σύνθημα είναι βύσματα τέλος στο στρατό”, τόνισε, ενώ σημείωσε πως “ο νέος να ανοίξει την ιστοσελίδα των Ενόπλων Δυνάμεων να δει σε ποια κατηγορία κοινωνική μπαίνει κτλ.”

“Οι μεταθέσεις που έγιναν, δεν είναι τιμωρία”, είπε και προσέθεσε οτι “είμαστε στη σκέψη και ανάλυση του περιεχομένου της θητείας”.

Ερωτηθείς αν το υπουργείο χρειάζεται περισσότερα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, είπε πως δεν υπάρχει υπουργός που θα σας πει πως δεν χρειάζονται περισσότερα χρήματα.

Παράλληλα, αναφερθείς στα αναδρομικά των ένστολων, είπε πως είναι ένα θέμα που συζητάει με το υπουργείο Οικονομικών και για αυτό “δεν μπορεί”, όπως είπε, “να είναι λαϊκιστής και να πει συγκεκριμένη ημερομηνία”.

“Θα τα δώσουμε και θα εκπληρώσουμε τη δέσμευσή μας”, υπογράμμισε, ενώ τέλος είπε πως εξετάζεται το κλείσιμο στρατοπέδων.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Κότα γέννησε αβγό… alien με φτερά
Επόμενο άρθροΣΟΚ! Εκατοντάδες παιδιά στα δίχτυα του Ανώμαλου – Το σκοτεινό Ιντερνετ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.