Ενημέρωση : 3ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λυκείο Νέας Φιλαδέλφειας

0

3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ  ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ – ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ

Η τελετή της απονομής των Απολυτηρίων και Πτυχίων των μαθητών μας και η διάχυση αποτελεσμάτων του Προγράμματος Μ.Ν.Α.Ε., θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου μας την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 στις 21:00 με τήρηση των πρωτοκόλλων πρόληψης της διασποράς COVID-19 .

Ευχαριστούμε από καρδιάς, στους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας που παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, μείναμε πιστοί στο ραντεβού μας με τα σχέδια δράσης του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ (Μ.Ν.Α.Ε.). Με την τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή στο πρόγραμμα το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Νέας Φιλαδέλφειας ένα σχολείο “Θεωρίας, Πράξης, Πολιτισμού και Αλληλεγγύης”,  ολοκληρώσαμε τις κάτωθι δράσεις: 1.) Το αυτοκίνητο που κάνει ότι του…. Λες, (στο πλαίσιο αυτής της υποδράσης οι μαθητές της Γ΄ τάξης  των ειδικοτήτων Οχημάτων και Πληροφορικής  συνεργάστηκαν και σε ένα όχημα που υπήρχε στο εργαστήριο Οχημάτων του 5ου ΕΚ Ν. Φιλαδέλφειας  τοποθέτησαν μικροεπεξεργαστή που αφού το προγραμμάτισαν οι μαθητές της Πληροφορικής ,  οι μαθητές  της ειδικότητας  Οχημάτων συνέδεσαν τον μικροεπεξεργαστή  ώστε να εκτελεί με  φωνητικές  εντολές του οδηγού  πχ  ανέβασμα / κατέβασμα των παραθύρων , να κορνάρει και να παίρνει μπροστά ο κινητήρας  . επίσης προγραμματίστηκε και για αναγνώριση του οδηγού . Η λειτουργία της υποδράσης ελέγχθηκε στις  19 Μαΐου από αρμόδια επιτροπή του ιδρύματος «Νoesis» και απέσπασε συγχαρητήρια)..2.) Κατασκευή Server από το μηδέν & εκμάθηση αναβάθμισης φορητών υπολογιστών, 3.) Θεατρική Παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, παρουσιάσθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου και στο Π.Π.Ι.Ε.Δ στις 07-και 08-05-2022 με εξαιρετική επιτυχία 4.) Μετατροπή συμβατικού ποδηλάτου σε ηλεκτρικό.

 

Στο σχολείο μας λειτουργούν οι πιο κάτω τομείς και ειδικότητες:

1) ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

α. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών.

β. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού.

γ. Τεχνικός Οχημάτων.

δ. Τεχνικός Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών.

2) ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ.

α.  Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων.

3) ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

α. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής.

4) ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

α. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών.

β. Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων.

5) ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΕΥΕΞΙΑΣ

α. Βοηθός Νοσηλευτή.

β. Βοηθός Φυσικοθεραπευτή.

γ. Βοηθός Φαρμακείου.

δ. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου είναι  από 18:30 έως 22:45

Διεύθυνση σχολείου: Θεσσαλονίκης 40 και Λαχανά    Νέα Φιλαδέλφεια

(Είσοδος από Θεσσαλονίκης παράδρομος της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας,  κόμβος πρώην ΡΕΝΩ )

Πληροφορίες : Τηλ.: 2102512240 – 2102525654 – Τηλ.Φαξ  2102513165

email: mail@3epal-esp-n-filad.att.sch.gr

Δ/νση ιστοσελίδας: http://3epal-esp-n-filad.att.sch.gr

 

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. -Π.ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2022 – 2023, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/…/eggraphe-ananeose-eggraphes-se…, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, για τις ακριβείς ημερομηνίες περιμένουμε ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ.

 

Προηγούμενο άρθροΜας ταξίδεψαν οι μουσικές των παιδιών από τις «Μουσικές Περιπλανήσεις» και την «Ανοιχτή Αγκαλιά» σε μία ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση Υποδράσεων ΜΝΑΕ 1ου ΕΠΑΛ_5ου ΕΚ Ν. Φιλαδέλφειας 2021 2022
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.