Γονέας ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου του υιού του

0

ImageHandlerΠρωτοφανές επεισόδιο συνέβη σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Βέροιας όταν πατέρας μαθητή επιτέθηκε, βιαιοπράγησε και τραυμάτισε σοβαρά τον διευθυντή του σχολείου μέσα στο γραφείο του.

Ο πατέρας του μαθητή που είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, όταν κατά την τέλεση του αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς διαπληκτίστηκε έντονα με την πρώην συμβία του με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο αστυνομικό τμήμα.

Σήμερα το πρωί ο συγκεκριμένος άνδρας, συνοδευόμενος από τη μητέρα του πήγε στο σχολείο όπου φοιτά το παιδί του και επισκέφτηκε τον διευθυντή στο γραφείο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γονιός έθεσε ζήτημα ισότιμης -με την εν διαστάσει σύζυγό του-, ενημέρωσής του.

Όμως πολύ σύντομα η κατάσταση έφτασε εκτός ελέγχου. Το αποτέλεσμα ήταν ο οξύθυμος πατέρας να αρχίσει να πετάει καρέκλες προκαλώντας ζημιές στο γραφείο. Στη συνέχεια ξυλοκόπησε τον διευθυντή και αποχώρησε.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και τώρα ο οξύθυμος γονιός αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Τον διευθυντή του σχολείου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου εισήχθη σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Αττική στην κατάψυξη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία – Πρόγνωση Τρίτης
Επόμενο άρθροΚαρολίνα Κούρκοβα: Ετοιμη για guest στην «Εθνική Ελλάδος»; [photos]
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.