Καρολίνα Κούρκοβα: Ετοιμη για guest στην «Εθνική Ελλάδος»; [photos]

0

karolina-kourkova (7)Ο διάσημος φωτογράφος Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) έχει δηλώσει πως «οι αναλογίες του κορμιού και του προσώπου της, αλλά και το ενεργειακό της επίπεδο την κάνουν να ταιριάζει οπουδήποτε οποιαδήποτε ώρα», ενώ στη θέασή της όλοι παραμιλούν για την απύθμενη ομορφιά της, που πραγματικά κόβει την ανάσα.

Η Καρολίνα Κουρκοβα (Karolína Kurková) είναι μοναδική περίπτωση μοντέλου και μάλιστα εξαιρετικά ακριβοπληρωμένου. Άγγελος της Victoria Secret, έχει περπατήσει στις πιο διάσημες πασαρέλες ανά την υφήλιο, έχει περάσει ακόμη και από την μεγάλη οθόνη συμμετέχοντας σε μεγάλες παραγωγές ταινιών και έχει προλάβει ακόμη και να γίνει … μάνα!

Κρυφή της αδυναμία; Να παίζει curling, το άθλημα που πολλοί χαρακτηρίζουν ως ως «σκάκι πάνω στον πάγο»!! To σχετικά άγνωστο αυτό άθλημα έγινε …διάσημο στην Ελλάδα μέσω της νέα σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».

Πώς ακριβώς παίζεται; Το curling παίζεται από δύο ομάδες, οι οποίες έχουν από 4 άτομα. Το παιχνίδι παίζεται πάνω στον πάγο. Ο κάθε παίκτης σέρνει επάνω στον πάγο βαριές πέτρες, οι οποίες πρέπει να φτάσουν όσο το δυνατό πιο κοντά στον στόχο, δηλαδή το κέντρο. Δύο άτομα με σκούπες συνοδεύουν τους συμπαίκτες για να σκουπίζουν τον πάγο όσο η πέτρα γλιστράει, έτσι ώστε να λειαίνουν τον δρόμο!

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα λοιπόν να κάνει η Κούρκοβα ένα guest πέρασμα από την «Εθνική Ελλάδος» ε;

Προηγούμενο άρθροΓονέας ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου του υιού του
Επόμενο άρθροΈκκληση για 20χρονο αγνοούμενο φοιτητή στα Γιάννενα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.