“Έξωση” στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ – Παραίτηση Λαζόπουλου…

0

erasitexniki-aekΣτον… δρόμο βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Η υπομονή του ιδιοκτήτη των γραφείων που στεγαζόταν μέχρι σήμερα το Σωματείο, εξαντλήθηκε και πήρε την απόφαση να αλλάξει τις κλειδαριές, ώστε να μην μπορεί να μπει κάποιος άνθρωπος της «Ένωσης» μέσα.

Η διοίκηση Κοτσάτου δεν έχει καταβάλει ούτε ένα νοίκι κατά τη διάρκεια παραμονής στο χώρο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δεκελείας και αυτός αγανάκτησε και προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση.

Παραιτήθηκε ο Λαζόπουλος

Χωρίς τον Δημήτρη Λαζόπουλο θα συνεχίσει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αφού ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ υπέβαλε την παραίτησή του.

Μια μέρα πριν τον τελικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή της Α1 χάντμπολ ανδρών ο χρηματοδότης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ παραιτήθηκε, κάνοντας λόγο για έλλειψη συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της Ερασιτεχνικής.

Πάντως τόνισε στους παίκτες πως θα παραμείνει στο πλευρό τους, παρότι δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με το τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Λαζόπουλου:

«Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,
Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να αποχωρήσω από Α’ αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ., εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις υποχρεώσεις που μου αναλογούν.

Η παντελής έλλειψη ενημέρωσης και συνεργασίας ανάμεσά μας, καθώς και η “μη απαραίτητη” παρουσία μου σε αποφάσεις που αφορούν την Ερασιτεχνική, μου δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον συμμετοχής σε αυτό που ονειρεύτηκα και σε αυτό που υποσχέθηκα στον κόσμο.

Αποχωρώ, λοιπόν, οδεύοντας για άλλες πολιτείες… Η σχέση αγάπης με τον κόσμο της μεγαλύτερης ομάδας στη χώρα είναι αυτή που θα οδηγήσει τα επόμενα βήματα μου προς όφελος της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Καλή συνέχεια

Ο φίλαθλος και οπαδός,
Δημήτρης Λαζόπουλος»

ΠΗΓΗsport-fm.gr
Προηγούμενο άρθροΕπιχείρηση: “Διάσωση ζώων από τις πλημμύρες”
Επόμενο άρθροΆρης Βασιλόπουλος: Ο νεότερος δήμαρχος της ιστορίας! (Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.