Άλλη μια νίκη για την ΑΕΚ

0

ÐÁÏ ÊÑÏÕÓÓÙÍÁ - ÁÅÊ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Κρουσώνα μετά από ανατροπή, ενώ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Πάντα πρώτη η Ένωση στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με 10 πόντους διαφορά από τον ανταγωνισμό και παιχνίδι λιγότερο.

Ο Σταθάκης αποτέλεσε τον μοραίο παίκτη των φιλοξενουμένων, αφού μετά από δικό του λάθος στο 33′, οι γηπεδούχοι ξεχύθηκαν στην αντεπίθεση και ο Σκουτέλης άνοιξε το σκορ.

Η ΑΕΚ είχε αρχίσει καλά στο παιχνίδι, με ευκαιρίες, αλλά μετά από το τέρμα που δέχθηκε, δεν κατάφερε να αντιδράσει άμεσα.

Στο 56′ ο Χαλκιαδάκης δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα κι άφησε τον ΠΑΟ Κρουσώνα με 10 παίκτες και 2 λεπτά αργότερα ο Γροντής κέρδισε πέναλτι και μετά από 7 χαμένα (5/12 φέτος), την εκτέλεση ανέλαβε ο… στόπερ Τσιρίλο. Ο Ιταλός αστόχησε κι αυτός!

Στο 70′ ο Πόποβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει προ κενής εστίας, αλλά τελικά το 1-1 έγινε λίγο αργότερα (74′) με σουτ του Τσεβά. Στο 82′ ο Πλατέλλας έκανε το 2-1 και η ΑΕΚ πήρε ακόμα ένα “τρίποντο”.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟ Κρουσώνα: Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Ταβλαδωράκης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Χαλκιαδάκης, Κολιακουδάκης, Βιτώρος (84′ Καραταράκης), Σκουτέλης, Μπουρσέλης, Παππάς (58′ Καπετανάκης)

AEK: Βούρας, Γεωργέας, Τσουμάγκας (67′ Πεταυράκης), Σταθάκης (61′ Τσεβάς), Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΠαιδικός σταθμός “ΗΛΙΟΣ”: Πασχαλινό παζάρι ανθρωπιάς…
Επόμενο άρθροΠαράταση για την εθελοντική κινητικότητα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.