Παιδικός σταθμός “ΗΛΙΟΣ”: Πασχαλινό παζάρι ανθρωπιάς…

0

pazari-pasxa-HLIOS-PAIDIKOS-STATHMOS-NEA-FILADELFEIAΤην Κυριακή 13 Απριλίου 2014 ώρα 10.30-13.30, σας προσκαλούμε στην πασχαλινή μας εκδήλωση που θα περιλαμβάνει :

  • εργαστήριο σοκολάτας
  • πασχαλινό παζάρι
  • συγκέντρωση τροφίμων
  • χειροποίητα κοσμήματα

Αναλυτικότερα στο χώρο του σχολείου :

  • θα λειτουργήσει σε συνεργασία με τη σχολή μαγειρικής Kids cooking club εργαστήριο σοκολάτας, όπου τα παιδιά θα φτιάξουν τα δικά τους σοκολατένια αυγά.
  • θα υπάρχει ένα μικρό παζάρι για όποιον από εσάς θέλει να κάνει τις πασχαλινές του αγορές (λαμπάδες, αυγοθήκες, καλαθάκια, πασχαλινά διακοσμητικά, γλυκίσματα κ.α.
  • θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας ( λάδι,ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη )

Μπορείτε να συμμετέχετε στη διαδικασία αυτή  φέρνοντας όποια από τα παραπάνω  προϊόντα επιθυμείτε.

Θα υπάρχει γωνιά  με χειροποίητα κοσμήματα τα οποία δημιουργεί με αγάπη & μεράκι άνεργη μητέρα για βιοποριστικούς  λόγους.

Τα έσοδα από το πασχαλινό παζάρι, θα διατεθούν για να αγοράσουμε γάλα στο σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού  ‘’ η Αγκαλιά ΄’.

Θα χαρούμε πολύ να στηρίξετε & αυτή μας την προσπάθεια.

Τέτη Τσιατσούλη Μανωλεδάκη

Προηγούμενο άρθροΔημόσιο: Μπόνους για τους καλούς υπαλλήλους
Επόμενο άρθροΆλλη μια νίκη για την ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.