Νέα Φιλαδέλφεια: Έκαψαν την Εθνική τράπεζα στη Δεκελείας!!! (Φωτορεπορτάζ+Βίντεο)

3

fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (13)Σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Νέα Φιλαδέλφεια επί της οδού Δεκελείας στα σύνορα με Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fx-news, στις 3.30 περίπου ξημερώματα Τρίτης(14/01), άγνωστος κουκουλοφόρος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό(βενζίνης) πάνω στο ΑΤΜ της τράπεζας, με αποτέλεσμα από την ισχυρή έκρηξη να πάρει φωτιά και το εσωτερικό κτίριο της τράπεζας με τα αποτελέσματα που βλέπεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες από το ρεπορτάζ του Fx.

Σημειώνουμε ότι την περασμένη εβδομάδα είχε τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και στο ΑΤΜ του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς όμως να εξαπλωθεί η φωτιά και στο εσωτερικό του…

Κάντε ΚΛΙΚ πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος:

fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (12)fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (1) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (7) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (8) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (10) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (11) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (1) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (2) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (5) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (12) fx-emprismos-ethnikhs-trapezas-nea-filadelfei (6)

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόγραμμα κατάρτισης για χορήγηση άδειας επαγγέλματος ξεναγού
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Πήρε άδεια το κλειστό Γυμναστήριο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.