Ιωνικός Ν.Φ.: Πήρε άδεια το κλειστό Γυμναστήριο!!!

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF11111Μετά από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Ιωνικού ΑΣ και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου (τους ευχαριστούμε θερμά) επιστρέφουν στον Ιωνικό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου τα τμήματα του συλλόγου μετά από ..περιπλάνηση πολλών μηνών ( σε ξένες και άγνωστες έδρες) Το αποτέλεσμα αυτή της περιπλάνησης ήτανε  οδυνηρό .Είχαμε αναπάντεχες  απώλειες βαθμών και πολύ μεγάλο  οικονομικό κόστος.

Τελικά η επιτροπή αξιολόγησης για τις αδειοδοτήσεις των γυμναστήριων ,κατέγραψε μικρές παρατηρήσεις που θα πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι και τις 30-6-2014 και παραχώρησε αδειοδότηση του Γυμναστηρίου Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου μέχρι και την παραπάνω ημερομηνία (30-6-2014) Μόλις τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες η Άδεια για την λειτουργία του Γυμναστηρίου θα επεκταθεί μέχρι 30-6-2016.

Το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει όλα τα αθλητικά σωματεία της χώρας μας λύθηκε με ικανοποιητικό τρόπο για τον ιστορικό σύλλογο μας και από τώρα  όλες οι ομάδες του Ιωνικού ΑΣ  (στον Β Γύρο) θα  παίξουν στην φυσική τους έδρα. Αυτό δίνει θάρρος και αισιοδοξία για την πορεία των τμημάτων του ΙΑΣ.

Το αποτέλεσμα αυτό της αδειοδότησης είχε μπλοκάρει ακόμα …και την κοπή της πίττας του Ιωνικού ΑΣ διότι η διοίκηση του συλλόγου μας σε καμία περίπτωση και με υπευθυνότητα για την ασφάλεια των προσκεκλημένων δεν ήθελε να προχωρήσει στην εκδήλωση χωρίς την νόμιμη αδειοδότηση του Γυμναστηρίου .Η αρχική ημερομηνία 19-1-2014 για τους ανωτέρω λόγους ανεβλήθη, με νέα ημερομηνία της κοπής της πίττας του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ   9- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  -2014 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ  ώρα 11.15 πμ.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Έκαψαν την Εθνική τράπεζα στη Δεκελείας!!! (Φωτορεπορτάζ+Βίντεο)
Επόμενο άρθροΕργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων από τον ΟΑΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.