Σ.Καβακόπουλος: Επιστολή προς την Δήμαρχο Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη…

0

Κα Δήμαρχος,

Σπύρος Καβακόπουλος
Σπύρος Καβακόπουλος

Έχουν περάσει τρεις και πλέον μήνες, από τότε που αποδέχθηκα την πρότασή σας να με συμπεριλάβετε στην κατάσταση των υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΠΙΕΔ. Οι επαναλαμβανόμενες όμως ψηφοφορίες στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εκλογή του, αποβαίνουν άκαρπες. Οι  μειοψηφούντες σύμβουλοι της παράταξής σας, μαζί με άλλους του δημοτικού συμβουλίου, δεν κατορθώνουν να συγκεντρώσουν την απαραίτητη πλειοψηφία, με αποτέλεσμα να μην εκλέγεται  Δ.Σ. στο ΠΠΙΕΔ.

Για άλλη μια φορά, ενώ επιθυμώ να παράσχω χωρίς αμοιβή τις υπηρεσίες μου, αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Είναι εκπληκτικό ότι ενώ τις ίδιες ή παρόμοιες υπηρεσίες, που κατά καιρούς με αμοιβή παρέχω σε άλλους δήμους ή σε ιδιωτικές ελληνικές και εκτός Ελλάδος  επιχειρήσεις, ο δικός μου δήμος τις αρνείται πεισματικά.

Σε προηγούμενες περιπτώσεις η απογοήτευση από αυτήν την άρνηση και την  κατευθυνόμενη ανώνυμη διαδικτυακή λασπολογία, με οδηγούσε στην παραίτηση και σ’ αυτό που οι περισσότεροι λένε «η πολιτική είναι βρώμικη ας μην ανακατευτώ». Τώρα όμως θεωρώ ότι η παρατεταμένη κρίση των πολιτικών δρωμένων, με τις φοβερές επιπτώσεις, δεν μου επιτρέπει και πάλι να παραιτηθώ και να διευκολύνω τους αυτουργούς της πολιτικής μας φούσκας. Κατόπιν αυτού και αφού δεν επιτυγχάνεται η εκλογή του νέου Δ.Σ. στο ΠΠΙΕΔ, σας προτείνω τα εξής:

 Η εργασία μου ως μέλος του ΔΣ του ΠΠΙΕΔ, θα ήταν εθελοντική, την ίδια λοιπόν εργασία, άνευ τίτλου και θέσης, προτείνω να την παρέχω ως εθελοντής. Άλλωστε δεν είναι η θέση αυτή που θα ξυπνήσει από το λήθαργό το ΠΠΙΕΔ, αλλά η ίδια εργασία και η δράση που θα προέλθει απ’ αυτήν.

 Είμαι στη διάθεσή σας να ετοιμάσω :

α. Το Business Plan με τις κατευθύνσεις και τους στρατηγικούς άξονες λειτουργίας, επί των οποίων θα πρέπει να κινηθεί στο άμεσο μέλλον και μεσο-μακροπρόθεσμα το ΠΠΕΔ.

β. Το Σχέδιο Δράσης, με τις συγκεκριμένες ενέργειες, δράσεις και χρονοδιαγράμματα.

γ. Τον σχεδιασμό και υλοποίηση των δράσεων με την συνεργασία ομάδας εθελοντών που θα οργανώσω στο πλαίσιο του ΠΠΙΕΔ.

 Ευελπιστώντας ότι σύντομα θα γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μου, χωρίς αντιδράσεις  και νέες απογοητεύσεις

Με εκτίμηση

Σπύρος Καβακόπουλος

Προηγούμενο άρθρο“Τέλος χρόνου” για τις προσλήψεις στους Δήμους…
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Γήπεδο σε 17 μήνες στην Νέα Φιλαδέλφεια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.