ΑΕΚ: Γήπεδο σε 17 μήνες στην Νέα Φιλαδέλφεια…

0

aek-neo-ghpedoH άμεση κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη. «Το γήπεδο θέλω να είναι έτοιμο  σε 17 μήνες» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο «τίγρης» στη συνάντηση που είχε χθες στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά με τον Κώστα Νεστορίδη  ο οποίος μέχρι την Κυριακή  θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου της Ερασιτεχνικής.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι από τη στιγμή που οι μπουλντόζες θα μπουν στον χώρο ο στόχος είναι  το γήπεδο μέσα σε 17 μήνες. Στο μεταξύ , έως ότου η «Ένωση» φτιάξει το δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσωρινή της έδρα θα παραμείνει το ΟΑΚΑ.

Παρά την επιλογή του Ελληνικού και τις διαδικασίες που ήδη είχε δρομολογήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να το μετατρέψει σε προσωρινό «σπίτι» της ΑΕΚ με αύξηση της χωρητικότητάς του στις 22.000 θέσεις, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του γηπέδου εμποδίζουν τελικά την «Ένωση» να μετακομίσει εκεί.

Η ανεπάρκεια των υποδομών στην περιοχή ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση μεγάλου όγκου φιλάθλων και κυρίως το ότι θα χρειάζονταν αρκετός καιρός και πλήθος γραφειοκρατικών διαδικασιών για να ξεπεραστεί το συγκεκριμένο θέμα κρίθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο απ’ την πλευρά του Μελισσανίδη.

Άλλωστε  δεν θέλει να χαθεί καθόλου χρόνος στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης της ομάδας, ενώ δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο τη δυνατότητα να έχει κανονικά την έδρα της από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Γι’ αυτό τον λόγο κίνησε άμεσα τις διαδικασίες, ακύρωσε όλα τα deal για το Ελληνικό και μετά τις επαφές του με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο, κατέληξε σε συμφωνία ώστε να παραμείνει εκεί η ΑΕΚ και για τα επόμενα δυο χρόνια. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται, δε, η μεταφορά στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και των γραφείων της «Ένωσης», τα οποία είναι ειλημμένη απόφαση να μεταφερθούν από τα Σπάτα.

protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΣ.Καβακόπουλος: Επιστολή προς την Δήμαρχο Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη…
Επόμενο άρθροΚαπετάν Άγρας(Τέλλος Άγρας)…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.