Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ

0

Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναλυτικά:

Φίλοι της ΑΕΚ

Τα μέτρα ασφαλείας και για τα παιχνίδια πρωταθλήματος, με πρώτο αυτό με τον Πανσερραϊκό στην OPAP Arena, βρίσκονται στο ίδιο πλαίσιο με όσα έχουν αναγγελθεί από την κυβέρνηση έπειτα από την σύσκεψη με την UEFA.

Επιπλέον η ΠΑΕ ΑΕΚ από το τέλος της προηγούμενης σεζόν έχει ξεκαθαρίσει επισήμως και σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθούν εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε συνθήκες ανάλογες με εκείνες που δημιουργήθηκαν σε ορισμένα ματς της περιόδου 2022-2023.

Αυτό σημαίνει ότι και στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό θα διενεργηθούν πολύ αυστηροί προέλεγχοι, αλλά και σωματικοί έλεγχοι στις εισόδους των θυρών με την παρουσία της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι ρητή η απαγόρευση χρήσης βεγγαλικών, laser και καπνογόνων, καθώς και η μεταφορά εντός γηπέδου οποιουδήποτε επικίνδυνου αντικειμένου.

Πρέπει να σημειωθεί πως εκτός από τον κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας μας, το σύστημα των καμερών ασφαλείας είναι σε πλήρη λειτουργία και στη διάθεση των Αρχών.

Όπως συνέβη και κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης εντοπίζεται οποιοσδήποτε παραβάτης και ακολουθούν οι κυρώσεις σε προσωπικό επίπεδο. Όχι μόνο αυτές που προκύπτουν βάσει νομοθεσίας, αλλά και εκείνες που επιβάλλονται από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ όσον αφορά την απαγόρευση παρουσίας του παραβάτη στο γήπεδο μας στο μέλλον. Οι κυρώσεις αυτές έχουν εφαρμοστεί ήδη και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται.

Επισημαίνεται επίσης ότι απαγορεύεται αυστηρά η προσέλευση στο γήπεδο με οποιοδήποτε σακίδιο ή σακούλα. Ουδείς θα περνάει από τον προέλεγχο εφόσον έχει μαζί του κάτι από αυτά.

Αυτονόητα ουδείς μπορεί να προσεγγίσει τον χώρο του γηπέδου χωρίς εισιτήριο από τη στιγμή που ανοίγουν οι θύρες του.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για ακόμη μία φορά να τονιστεί πως δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών χωρίς εισιτήριο. Παρακαλούμε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία κατά την είσοδο σας στο γήπεδο. Παιδιά χωρίς εισιτήριο δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε πως στο ματς με τον Πανσερραϊκό πρέπει να έχετε μαζί σας τις κάρτες διαρκείας που αντιστοιχούν στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί προκαταβολικά τους φιλάθλους της για την συνεργασία.

Όπως φάνηκε και στο ματς με την Ντινάμο, μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα μας αποτελεσματικά και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές, χωρίς να παίρνουμε κανένα ρίσκο από πλευράς ασφάλειας τηρώντας όλα όσα προβλέπει ο νόμος και έχοντας πνεύμα συνεργασίας με τους υπεύθυνους τήρησης των κανόνων ασφαλείας.

Σας θέλουμε κοντά μας! Είμαστε ένα και μπορούμε να ζούμε μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές με σεβασμό ο ένας για τον άλλον!

Προηγούμενο άρθροΝέα Ιωνία: Επίθεση με οπαδικό κίνητρο σε δύο 14χρονους -Οι δράστες τους «παγίδευσαν» μέσω social media
Επόμενο άρθροΑποκλειστικό: Το έγγραφο για τους Κροάτες Χούλιγκαν που είχε η ΕΛ.ΑΣ. από τις 4 Αυγούστου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.