Στην ευθαλή γη της Νέας Φιλαδέλφειας – 82 χρόνια μετά

0
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ” ΕΝΩΣΙΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ “
                                     Στην ευθαλή γη της Νέας Φιλαδέλφειας – 82 χρόνια μετά
      Η Πολιτιστική Λέσχη ” Ένωσις Φίλων ΑΕΚ ” με συγκίνηση και σεβασμό ενημερώνει όσους νοηματοδοτούν τη σκέψη τους με την υπεράσπιση της βαρυσήμαντης ιστορικής συνείδησης της ΑΕΚ ότι :
      η ευθαλής γη της Νέας Φιλαδέλφειας θα υποδεχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ,ώρα 13.00,την επιτύμβια στήλη της οικογένειας του Κωνσταντίνου Σπανούδη,συνεργάτη του Ελευθερίου Βενιζέλου στη διεκδίκηση των δικαίων του Ελληνισμού της Ανατολής και πρώτου προέδρου της ΑΕΚ,82 χρόνια μετά την εκδημία του.
     Ανταποκρινόμενος με λυσιτελή τρόπο στην παράκλησή μας,ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος πέτυχε να ικανοποιηθεί το εύλογο αίτημα προς το Δήμο Αθηναίων ( όπου ανήκει το Κοιμητήριο της Ριζούπολης ) για να μεταφερθεί η στήλη στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.
    Απευθύνουμε εγκάρδιες ευχαριστίες στον Δήμαρχό μας,μύστη των αξιακών συμβόλων της προσφυγικής κουλτούρας, καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων που ομόφωνα ενέκρινε τη μεταφορά,στην Αγγελική Σουρτζή η οποία μερίμνησε για τις σχετικές διεργασίες,τον Στράτο Σαρχόσογλου για την αρωγή του στην τοποθέτηση της στήλης και τον Παναγιώτη Μπόβο για τη συμβολή του στο χώρο του Κοιμητηρίου.
          Την Κυριακή 9 Απριλίου επιτελούμε με τη συμμετοχή μας ένα συγκινητικό χρέος τιμής και σεβασμού στην ευκλεή ιστορία της ΑΕΚ.
Προηγούμενο άρθροΛειτουργία Μητροπολίτη – Ακάθιστος Ύμνος
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 39χρονος ημεδαπός στη Νέα Φιλαδέλφεια για παράνομη δραστηριότητά που ανέρχεται τουλάχιστον σε 120.000 ευρώ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.