Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός στη Νέα Φιλαδέλφεια για παράνομη δραστηριότητά που ανέρχεται τουλάχιστον σε 120.000 ευρώ

0

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 24-3-2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών και μετά από επισταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης -6- ετών για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Ειδικότερα, ο 39χρονος ενοικίαζε χωματουργικά οχήματα και φορτηγά ως ιδιοκτήτης εταιρείας χωματουργικών εργασιών, προκειμένου να πραγματοποιεί εργασίες.

Στη συνέχεια, από κοινού με συνεργό του, διέθεταν προς πώληση τα εν λόγω οχήματα που δεν τους ανήκαν, αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές με σκοπό την εξαπάτηση.

Καλόπιστοι αγοραστές τους παρέδιδαν χρηματικά ποσά για την πραγματοποίηση της αγοραπωλησίας, χωρίς αυτή να ολοκληρώνεται, καθώς οι αγοραστές ουδέποτε παραλάμβαναν οχήματα.

Το συνολικό όφελος που αποκόμισε ο συλληφθείς από την παράνομη δραστηριότητά του ανέρχεται τουλάχιστον σε 120.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή

Προηγούμενο άρθροΣτην ευθαλή γη της Νέας Φιλαδέλφειας – 82 χρόνια μετά
Επόμενο άρθροΣτις 23 Απριλίου ο 2ος Αγώνας δρόμου “Γεώργιος Παπαβασιλείου” στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας – Η προκήρυξη του αγώνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.