Συνεχίζονται οι προσπάθειες στο Μπαγκλαντές!

0

45 επιζώντες ανασύρθηκαν σήμερα από τα ερείπια του οκταόροφου κτιρίου, το οποίο κατέρρευσε την Τετάρτη, λόγω πυρκαγιάς, κοντά στην πρωτεύουσα Ντάκα, στο Μπαγκλαντές. Το κτίριο που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος βρισκόταν στο Σαβάρ στα περίχωρα της Ντάκα. Η φωτιά ξεκίνησε από την αποθήκη στο ισόγειο και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα αρκετοί εργαζόμενοι να παγιδευτούν στους πάνω ορόφους του κτιρίου. Κάποιοι μάλιστα, μέσα στην απελπισία τους, άρχισαν να πηδούν από τα παράθυρα, ενώ άλλοι, ποδοπατήθηκαν, στην προσπάθειά τους να βγουν από τις στενές εξόδους κινδύνου. Η αιτία της πυρκαγιάς, παραμένει άγνωστη. Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους 273 άνθρωποι. Ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε πως ο αριθμός των νεκρών, οι περισσότεροι από αυτούς γυναίκες, είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί. Πρόκειται για το χειρότερο βιομηχανικό δυστύχημα στην ιστορία του Μπαγκλαντές, που στηρίζει την οικονομία του κυρίως στον τομέα της υφαντουργίας.

Πηγή: www.ert.gr

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή δημότη…
Επόμενο άρθροΑποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη του Σταύρου Kόντου στο Fx!(video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.