Επιστολή δημότη…

2

epistolh

Η παρακάτω επιστολή μας στάλθηκε από κάτοικο της Νέας Χαλκηδόνας. Την παραθέτουμε με την υποσημείωση ότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα για όσα περιγράφονται σε αυτή.

Η Επιστολή

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ,, ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ,ΤΣΟΥΛΙΤΡΕΣ,ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ,
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ,…..
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΩ ΔΩΔΕΚΑΝΙΣΟΥ,Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΙΜΕΝΗ,ΣΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!!!!
ΓΙΑΤΙ? ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ?? ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ?,ΚΩΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ??ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ,ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΟΧΙ??? ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ…
ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ-

Με την υπουργική απόφαση προβλέπεται να γίνεται τακτική συντήρηση της παιδικής χαράς, η οποία θα πρέπει να σχεδιάζεται και να διενεργείται σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ, τις οδηγίες του κατασκευαστή και τη συχνότητα χρήσης του εξοπλισμού. Για το λόγο αυτό θα πρέπει π.χ. να εξασφαλίζεται η άμεση επισκευή του φθαρμένου εξοπλισμού ή τμημάτων αυτού και ό,τι άλλο κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου να διασφαλίζεται συνεχώς η ασφαλής παραμονή των παιδιών στην παιδική χαρά, και να τίθεται εκτός λειτουργίας ο εξοπλισμός, ο οποί-ος θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών, έως ότου επισκευαστεί – και να αντικαθίσταται, όταν κρίνεται ότι η επισκευή του είναι αδύνατη.
Στην υπουργική απόφαση προβλέπονται οι αρμοδιότητες του υπεύθυνου λειτουργίας της παιδικής χαράς, καθώς και η διαδικασία πιστοποίησής της καταλληλότητας του χώρου και της λειτουργίας της παιδικής χαράς.

Μέχρι τις 31.12.2012 οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές οφείλουν, να προσαρμόσουν τις παιδικές χαρές, που λειτουργούν ήδη στην περιφέρεια τους, στις διατάξεις της ως άνω υπουργικής απόφασης. Η προσαρμογή πιστοποιείται από την Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών με την έκδοση πιστοποιητικού καταλληλότητας και χορήγησης του ειδικού σήματος. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής ή σε περίπτωση που μετά από τον έλεγχο της Επιτροπής διαπιστωθεί ότι δεν είναι δυνατή η προσαρμογή, διακόπτεται η λειτουργία τους.

Εάν υπάρξει κάποιος τραυματισμός, επειδή π.χ. δεν υπάρχει δάπεδο ασφαλείας ή ο εξπλισμός είναι φθαρμένος, θα μπορούσε ο παθών να κάνει αγωγή στο Δήμο.

Σημερα εχουμε 25.04.2013.!!!!

Περιμενω απο εσας μια απαντιση,

μετα θα απευθυνθώ στο ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ή ειδικότερα στο ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

παντα φιλικα

μαρια-αννα

κατοικος Νεας Χαλκηδονας

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: Πάμε ΟΛΟΙ μαζί…
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται οι προσπάθειες στο Μπαγκλαντές!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μεχρι το 2013 επρεπε ολες οπι παιδικες χαρες να φτιαχτουν βαση ευρωπης με λεφτα απο την εβρωπαικη ενωση.δεν λεω εφτιαξαν το τριγωνο κι πανω στα κατεε.και που ταεφτιαξαν μονο βαση ευρωπαικης ενωσης δεν ειναι.μεσα στο χαλικι που γλυστρανε τα παιδια και εχουν παει και για ραμματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.