Αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη του Σταύρου Kόντου στο Fx!(video)

0

synentefxi-stayroy-kontoyΜέσα από κάθε φύλλο της νέας μας εφημερίδας, θα προσπαθούμε να αναδεικνύουμε όλα εκείνα που λαμβάνουν χώρα στο δήμο μας. Στις πόλεις μας. Στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Εκτός όμως από την απλή παράθεση των ειδήσεων και των γεγονότων, θα εστιάζουμε και στους “πρωταγωνιστές”. Παρουσιάζοντας σε όλους εσάς τις απόψεις τους και τις θέσεις του, μέσα από τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ συνεντεύξεις που θα μας παραχωρούν και τα video των οποίων θα παρουσιάζονται στο www.fx-news.gr. Στο πρώτο μας τεύχος φιλοξενήσαμε τον πρώην Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας και  επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΗΣ», κύριο Σταύρο Κόντο!
Ο κύριος Κόντος έδωσε αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στον εκδότη του Fx κύριο Βασίλη Βέττο και πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα….

Δείτε την συνέντευξη:

Διαβάστε ΕΔΩ on-line την Νέα εφημερίδα του Fx-news!

fx-newspaper-logo

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι προσπάθειες στο Μπαγκλαντές!
Επόμενο άρθροΕτοιμάστε τα μαγιό Σαββατοκύριακο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.