6ο Δημοτικό Ν.Φιλαδέλφειας: κατασκευή και τοποθέτηση νέας συρόμενης κεντρικής πόρτας

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου:

6ο Δημοτικό Ν.Φιλαδέλφειας (περιοχή Αγία Μαρίνα): κατασκευή και τοποθέτηση νέας συρόμενης κεντρικής πόρτας από τους εργαζόμενους του Τεχνικού Συνεργείου Άμεσης Επέμβασης Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και άλλες μικρές αλλά σημαντικές παρεμβάσεις, από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου και από την Τεχνική Υπηρεσία. Και, βέβαια, προγραμματισμός των επόμενων εργασιών που απαιτούνται.
Το «Ευχαριστώ» προς τους εκπαιδευτικούς των δημόσιων σχολείων της πόλης, που αγωνίζονται καθημερινά για τα παιδιά μας! Η υποστήριξη στο έργο τους θα έπρεπε να είναι αυτονόητη. Για τον Δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου και για όλη τη Δημοτική Αρχή οι μικροί μαθητές αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, σε κάθε συνοικία της πόλης.

Προηγούμενο άρθροHayate: Ποινική δίωξη για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων στον Youtuber – Αρνείται τις κατηγορίες
Επόμενο άρθροΓιάννης Τομπούλογλου: “Η Ανευθυνότητα Βούρου Άφησε Το Δήμο Χωρίς Προϋπολογισμό”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.