Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων για την βία και το άνοιγμα των γηπέδων

0

Ο Γιάννης Βρούτσης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης.

Τα νέα μέτρα για την είσοδο των φιλάθλων στους αθλητικούς χώρους, αλλά και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, όπως θα ισχύουν από τις 13 Φεβρουαρίου που ξανανοίγουν τα γήπεδα της Super League, θα παρουσιαστούν την Τετάρτη (07/02).

Στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού,  Γιάννη Βρούτση, θα παραστεί και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Η συνέντευξη θα γίνει στις 11 π.μ., στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Θυμίζουμε τα γήπεδα έμειναν κλειστά για 2 μήνες μετά τη δολοφονία του αστυνομικού έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέντη.

ΠΗΓΗPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροH τοποθέτηση του Γ. Βούρου για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από τη νέα διοίκηση του Δήμου (BINTEO)
Επόμενο άρθροΣτρεπτόκοκκος σε παιδιά: Αγωνία μετά το θάνατο 9χρονης στο Διδυμότειχο – Τι να προσέχουν οι γονείς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.