H τοποθέτηση του Γ. Βούρου για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από τη νέα διοίκηση του Δήμου (BINTEO)

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της παράταξης Πολιτών Πολιτεία:

Σοκ και δέος»… προκαλούν οι αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη για το 2024 που εισηγήθηκε η νέα διοίκηση του κ. Τομπούλογλου, και εν τέλει ψήφισε την Τετάρτη 24/01 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πρόκειται για αυξήσεις της τάξεως του 77% στα νοικοκυριά (στις οικίες από 0,90€ / τμ στα 1,59€ / τμ), αυξήσεις 50% στους επαγγελματικούς χώρους (συγκεκριμένα από 3,50€ / τμ στα 5,25€ / τμ) και 64% στους χώρους εστίασης, μεζεδοπωλεία, καφενεία, ζαχαροπλαστεία, καφέ, μπαρ κλ.π. (συγκεκριμένα από 3,82 € / τμ στα 6,25€ / τμ).

Αντίστοιχα μεγάλες αυξήσεις ψηφίστηκαν από τη νέα διοίκηση της Συμπαράταξης Τομπούλογλου – Παπαλουκά και στα τέλη του δημοτικού κοιμητηρίου που σε ορισμένες κατηγορίες, ξεπερνούν και εκεί 50, το 60 ακόμη και το 70%!

Η νέα διοίκηση δεν περιορίστηκε στα παραπάνω, αλλά πέραν αυτών εισηγήθηκε και ψήφισε αύξηση 25% και όσον αφορά τον δημοτικό φόρο (Φ.Η.Χ.), ο οποίος από τα 0,31 € / τμ πλέον ανεβαίνει στα 0,39 € / τμ.

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση του π. Δημάρχου και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Γιάννη Βούρου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας:

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη σχεδίαζαν δύο αδέρφια Έλληνες ομογενείς
Επόμενο άρθροΤην Τετάρτη οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων για την βία και το άνοιγμα των γηπέδων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.