Ουρανία Κατσαρού, υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

0

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Τζέλη και την παράταξη Κοινωνίας Βήμα θα είναι η Ουρανία Κατσαρού.

Το μήνυμα της κα. Κατσαρού για τις ερχόμενες εκλογές:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οποία διατηρώ και το δικηγορικό μου γραφείο από το έτος 2000. Είμαι μητέρα δύο τέκνων, της Σπυριδούλας Κώστα, ηλικίας 23 ετών και του Γεωργίου-Αλέξανδρου Κώστα, ηλικίας 21 ετών.

Η απόφασή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Κοινωνίας Βήμα, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τζέλη, βασίστηκε στην αγάπη μου για την πόλη μας και στην πεποίθησή μου, ότι οι συλλογικές προσπάθειες έχουν επιτυχία, όταν έχουν ένα κοινό όραμα προς επίτευξη. Το πρόγραμμά μας, βασίζεται στο κοινό μας όραμα, για την δημιουργία μίας πόλης υποδειγματικής, πολιτισμένης, σύγχρονης, η οποία θα υποστηρίζει και ενισχύει τους πολίτες της σε όλες τις δομές αλλά και στην καθημερινότητα του καθενός μας.

Όσοι απαρτίζουμε την παράταξη Κοινωνίας Βήμα με επικεφαλής τον Γιάννη Τζέλη, μπορούμε και θέλουμε να αναδημιουργήσουμε την πόλη μας. Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ζητάω και ζητάμε την στήριξή σας για να γίνει η Νέα Φιλαδέλφεια, η πόλη που μας αξίζει.

Προηγούμενο άρθροΠατίλη Αργυρώ (Ρούλα) υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΓιώργος Νεστορίδης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.