Γιώργος Νεστορίδης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Συνεργασία Δημοτών του Λύσσανδρου Γεωργαμλή είναι ο Γιώργος Νεστορίδης.

Γνωρίστε αναλυτικά τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο:

Ονομάζομαι Γιώργος Νεστορίδης. Γεννήθηκα στην Καλλιθέα το 1963. Από το 1974 μέχρι και το 1983 υπήρξα αθλητής της ΑΕΚ στην ομάδα του ποδοσφαίρου. Ο πατέρας μου υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής και προπονητής της ΑΕΚ και είναι Δημότης της Νέας Φιλαδέλφειας. Είμαι πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ Αγίας Σοφιάς, καθώς και αντιπρόεδρος και προπονητής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Nestoras FC, η οποία δημιουργήθηκε προς τιμήν του πατέρα μου. Έχω δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τελειόφοιτο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης.

Θέλει Τόλμη και Ήθος η Ψήφος στην Ανιδιοτελή προσφορά και του Δήμου μας. Η Πόλη που ονειρευόμαστε είναι εκείνη που μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Προχωράμε ταπεινά και με υλοποιήσιμο σχέδιο, με σεβασμό και αλληλεγγύη σε Οικογένεια, Τρίτη ηλικία, ΑμΕΑ, Νεολαία και Πολίτες

Επενδύουμε σε :

  • ΠΑΙΔΕΙΑ

  • ΤΕΧΝΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

  • ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έχουμε εκπνοήσει εξαιρετική μελέτη και πρόγραμμα αξιοποίησης των προσφυγικών, ειδικό πρόγραμμα αναβάθμισης του άλσους και έξυπνες λύσεις σε στάθμευση, αντιπλημμυρικά και αποχέτευση.

Αποφάσισα να υποστηρίξω τον αξιότιμο υποψήφιο Δήμαρχο Λύσσανδρο Γεωργαμλή, ακριβώς επειδή το όραμα του είναι και δικό μου, όπως και κάθε Δημότη στη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Το βαρύ όνομα της οικογένειας μου καθώς και ο έντιμος βίος μου αποτελούν εχέγγυο και ζωοφόρο δύναμη για να παλέψω μαζί σας για μια ομορφότερη πόλη!

 

Στις 8 Οκτωμβρίου 2023 διεκδικώ με τιμή τη ψήφο σας με τον συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον αξιότιμο Λύσσανδρο Γεωργαμλή.

Δώστε μου τη δύναμη σας να πετύχουμε το όραμα μας!

 

 

Προηγούμενο άρθροΟυρανία Κατσαρού, υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΚοτρώτσου Μαρία, υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Συνέντευξη)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.